Kom godt i gang


Vil du have hjælp til at komme godt i gang med din nye mobilbank? Eller har du spørgsmål til en konkret funktion? Så er vi klar til at hjælpe dig. 

Vi holder forskellige arrangementer om den nye mobilbank i vores afdelinger – og alle er velkomne. Tilmeld dig det arrangement, der passer til dit behov.

 

Forskellige arrangementer til forskellige behov

Vi holder tre former for arrangementer – vi kan dog ikke love, at alle afdelinger holder alle tre arrangementer.

Mobilbankcafé
For dig, der er godt i gang med den nye mobilbank, men har konkrete spørgsmål til en eller flere funktioner. Se, hvor vi afholder mobilbankcaféer her

Introduktion til den nye mobilbank
For dig, der allerede bruger mobilbank i dag, men gerne vil have en introduktion til den nye mobilbank. Vi kommer omkring det nye design og de forskellige funktioner. 

Træning i den nye mobilbank 
For dig, der gerne vil have træning i den nye mobilbank. Vi kommer omkring det nye design og de forskellige funktioner – og der afsat ekstra tid til både spørgsmål og øvelser.

Husk dit NemID
Medbring dit NemID nøglekort eller download på forhånd NemID nøgleapp. NemID er afgørende for at kunne komme i gang med mobilbanken.

 

Tilmeld dig et arrangement

Se, hvilke arrangementer der afholdes i nærheden af dig – og tilmeld dig dét arrangement, der passer dig bedst.Se videoer om vigtige funktioner i din nye mobilbank

I hjælpevideoerne kan du se, hvordan du bruger forskellige vigtige funktioner i din nye mobilbank.

Se hjælpevideoer

Kom i gang

Sådan gør du, hvis du allerede er kunde


  • Start med at hente Danske Banks app ’NY Mobilbank’ til din smartphone i AppStore eller Google Play: 

    iPhone

      

      

    Android