Hent appen "NY mobilbank DK"

Start med at hente appen ’NY Mobilbank DK’  i AppStore eller Google Play.


iPhone
      
Android

 

Log på første gang

Har du den gamle mobil- eller tabletbank i forvejen?

Hvis du har den gamle mobil- eller tabletbank, skal du bare bruge din sædvanlige 4-cifrede servicekode til at logge på den nye app.

Har du ikke mobilbank?

Hvis du ikke har mobilbank, skal du både have en aftale om mobilbank og en servicekode til at logge på med. Begge dele får du nemt og hurtigt under ”Mobile tjenester” i netbanken.

Hvad er servicekode?

Servicekoden er din personlige, 4-cifrede kode til mobil- og tabletbank. Du finder din servicekode i netbanken under ”Mobile tjenester” i netbanken.


Overblik og frihed til at ordne din økonomi uafhængigt af tid og sted

DAGLIG ØKONOMI

Du får hurtigt overblik over dine konti, lån og kort og glæde af en masse praktiske funktioner, der gør det nemt for dig at ordne din økonomi – blandt andet godkendelse af betalinger uden NemID og mulighed for at se dine konti i andre banker.

BOLIG

Du kan følge dit lån i Realkredit Danmark og hurtigt tjekke, hvad du betaler i rente m.m. Har du FlexLån®, kan du blandt andet beregne rentetilpasning med dagens aktuelle rente.

INVESTERING

Har du investeringer, kan du købe og sælge værdipapirer hurtigt og uden brug af NemID. Du følger nemt både markedsbevægelser og værdien af din beholdning, mens du er på farten.

Se videoer om udvalgte funktioner

 
c1894b59-00090249-a0d28b9d
 
bcf71129-00090249-2a4bbd3d

 

Se flere videoer

Se videoer om udvalgte funktioner

c1894b59-00090249-a0d28b9d

bcf71129-00090249-2a4bbd3d

Se flere videoer

  

BØRN

Spar turen ned i afdelingen: Opret dit barn som kunde direkte på mobilen, hvor du også bestiller Børneopsparing og lommepenge-app.

 

DIN PERSONLIGE MOBILBANK

Tilpas selv forsiden: Scroll ned og tryk på ”Rediger” – så kan du flytte rundt på indholdet og få den mobilbank, der passer til netop dig.

 

NEM OG HURTIG ADGANG

Log på og godkend nemt og hurtigt: Du kan logge på med fingeraftryk og ansigtsgenkendelse. Og når du overfører penge og betaler regninger, skal du bare bruge din 4-cifrede servicekode.

Hent appen "NY mobilbank DK"

Start med at hente appen ’NY Mobilbank DK’  i AppStore eller Google Play.


iPhone
      
Android