Del

Mobilepay

MobilePay er en app, som gør det nemt at overføre penge med din smartphone. På et øjeblik kan du overføre penge fra dit betalingskort til en anden privat bruger, en butik eller en webshop

Hvad er MobilePay?
MobilePay er en mobilbetaling på en nem måde. Det er en digital pung, og man kan have alle sine betalingskort i den. Man kan bruge MobilePay mange steder og på flere måder, f.eks. til betaling i butikker, online, i apps, og som betaling mellem brugere.

MobilePay er også en nem måde for butikker og virksomheder at modtage og håndtere betalinger – uanset hvilken forretning man har. 

Overfør penge til andre brugere
Det er ligeledes en nem og hurtig måde at overføre penge til andre brugere, f.eks. når restaurant regningen skal deles. Det kræver kun, at du har den anden brugers telefonnummer. 

Hent WeShare Appen i App Store

Læg ud – og få pengene igen
Hvis du f.eks. har lagt ud for en gave, kan du sende en anmodning på beløbet til de andre med Mobilepay.

Slip for at taste, når du handler online
Kig efter Mobilepay-logoet næste gang, du går til kassen i en webshop. Så slipper du for at taste dine kortinformationer. 

Gem dine kvitteringer
Hver gang du handler i en butik, som er tilmeldt Mobilepay, bliver kvitteringen gemt i Mobilepay. Så kan du altid finde den frem igen.

Hvordan får man MobilePay?
Alt du behøver er en smartphone, et dansk betalingskort og Mobilepay appen. I AppStore downloader du MobilePay og følger vejledningen for tilkobling af dine betalingskort. Du taster en unik adgangskode, og herefter er MobilePay klar til brug.

MobilePay findes i Danmark og Finland og har et distributionssamarbejde med flere partnerbanker på tværs af Norden. Den danske Mobilepay kan dog kun bruges i Danmark, og kræver et dansk telefonnummer.  

Kontakt MobilePay

 

Andre har også setFå alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.