Wealth Planner™

Få det bedste grundlag i dag til at træffe gode beslutninger for fremtiden.

Et solidt økonomisk overblik giver dig og dine nærmeste de bedste muligheder for at skabe det liv, I ønsker. Formueplanlægning er derfor omdrejningspunktet i vores arbejde med Private Banking kunder. Med Danske Banks digitale formueværktøj Wealth Planner™ kan vi simulere og illustrere, hvordan formuen vil udvikle sig i forskellige scenarier.

Wealth Planner™ viser således, hvordan opsparing, skat, pension og boligøkonomi under ét vil ændre sig, hvis I udlever jeres drømme. Eller hvad der skal til, for at de bliver mulige.

På baggrund af formueplanlægningen kan vi også komme med forslag til, hvordan I får mest muligt ud af formuen - ikke alene nu og om et år, men resten af livet.

Som ny Private Banking-kunde i Danske Bank bruger vi Wealth Planner™ til i fællesskab at danne et samlet overblik over din formue, så du får de bedste muligheder for at leve det liv, du ønsker.

Det fulde overblik

Med Wealth Planner™ får du ét samlet overblik over alle dele af din økonomi – fra opsparing og pensioner over skatteforhold og fast ejendom til en eventuel virksomhed.

Se ind i fremtiden

Med indsigt i din samlede økonomi kan vi fremskrive, hvordan formuen vil udvikle sig resten af livet. Også hvis det går anderledes end forventet. Det giver et godt indblik i, hvor langt pengene rækker.

Hvad nu hvis...

Hvad sker der med formuen, hvis jeg går to år tidligere på pension, investerer mere i aktier eller køber en båd og sejler jorden rundt med familien? Wealth Planner™ kan vise de økonomiske konsekvenser af jeres ønsker og drømme.

Det stærke beslutningsgrundlag

Overblikket over din nuværende situation og dine mulige fremtidsscenarier giver dig og dine nærmeste det bedst mulige grundlag for at træffe gode beslutninger om, hvordan jeres fremtid skal se ud.

Formueplanlægning baner vej for dine drømme
Der er store fordele ved langsigtet formueplanlægning i din økonomi, hvis du vil optimere din formue og realisere dine ambitioner og drømme.

Læs mere

Vi ville vise vores børnebørn elefanterne
For Steen og Margit Reenberg har formueplanlægning givet økonomisk tryghed og frihed samt store oplevelser med familien. 

Læs mere

Overvejer du at blive business angel?
Kunne du tænke dig at give dine erfaringer videre til nye iværksættere, kan vi hjælpe dig godt på vej.

Læs mere

Hvad kan vi hjælpe med?