Revisorportal

Som revisor kan du få revisorforespørgsler digitalt, så du slipper for at scanne og vente på at modtage fysiske dokumenter med posten.

Som revisor kan du nemt få dine revisorforespørgsler digitalt. Revisorportalen er en sikker men samtidig simpel og brugervenlig løsning, der giver dig mulighed for at se alle dine revisorforespørgsler i ét samlet overblik.Ved hjælp af få klik kan du downloade de dokumenter, du har brug for, når det passer dig.

Sådan får du adgang

Det er nemt at få adgang til Revisorportalen – du kan blot logge ind med dit personlige NemID med det samme. Så kan du se de dokumenter, der er bestilt digitalt. Samtidig er det muligt at tildele forskellige rettigheder til de enkelte revisorer i din virksomhed.

Bestil revisorforespørgsler digitalt

Som revisor kan du også få adgang til at bestille revisorforespørgsler digitalt via vores netbank Business Online – du skal blot have den nødvendige rettighed fra den kunde, du vil bestille forespørgslerne for.På den måde behøver du ikke længere kontakte os, få fuldmagter og vente flere dage på at få dokumenterne, hver gang du har brug for revisorforespørgsler.

Log på Revisorportalen