Fortæl os om jeres mål – så hjælper vi jer med at nå det. Uanset størrelsen og kompleksiteten af jeres investeringsbehov.

Kontakt os


Vi skaber bæredygtig værdi for jer

I sidste ende handler kapitalforvaltning om tillid. Vi tror på værdien i en tæt relation til hver enkelt kunde og stræber efter at være en betroet partner for jer i alle situationer.

Vi er der, uanset om I ønsker førsteklasses rådgivning eller investeringsmæssig indsigt, og vi udfordrer jer gerne på, hvad der er den rette investeringsløsning for jer. Og uanset hvilket investeringsbehov I har, kan vi levere den rette løsning til jer forvaltet af kompetente og erfarne kapitalforvaltere.

Samtidig stræber vi efter at være markedsledere inden for ansvarlige investeringer, og derfor integrerer vi ESG i vores investeringsprocesser side om side med finansielle faktorer. Vi ser det som vores pligt både at levere konkurrencedygtige og ansvarlige afkast.

Finansielle distributører

Gennem årtier har vi forvaltet fonde for investorer, og vi har derfor stor erfaring med at levere værdi i alle dele af værdikæden lige fra fund selection til rådgivning og support. I dag tilbyder vi en bred vifte af relevante kvalitetsfonde inden for både aktier, obligationer og balancerede porteføljer – se, hvordan vores fonde kan understøtte jeres forretning.

Vælg dit forretningsområde

Institutionelle kunder

Gennem årtier har vi leveret investeringsløsninger til institutionelle investorer over hele verden, og den erfaring giver os en solid ballast, når vi forvalter investorers midler. Uanset størrelsen og kompleksiteten af jeres investeringsbehov, kan vi altid levere den rette, skræddersyede løsning, der matcher jeres mål og ønsker.

Vælg din kundetype