Bliv foreningskunde

Udfyld felterne nedenfor – og tryk ’send’. Så vil vi kontakte dig, for at tale om dine muligheder som foreningskunde i Danske Bank.

Tak for din interesse i at blive kunde hos os! Udfyld oplysningerne nedenfor for at ansøge – vi har brug for oplysninger om fx foreningens indtægter, udgifter og betalinger. Bagefter kontakter vi dig for at tale om din forenings muligheder som kunde hos os.

Hav gerne følgende dokumenter klar, da du vil blive bedt om at uploade dem undervejs:

  • Foreningens CVR-nummer – du kan finde foreningens CVR-nummer eller oprette et CVR-nummer her
  • Foreningens vedtægter – Du kan se et eksempel på et sæt vedtægter her
  • Oversigt over bestyrelsesmedlemmer – Du kan downloade vores skabelon her
  • Legitimation på dig som uploader – upload venligst en kopi af dit pas - upload funktionen finder du afslutningvis
 

Basisinformation om foreningen

Vedtægter er en betegnelse for de regler, der i almindelighed overholdes inden for en forening. Vedtægterne har til formål at fungere som retningslinjer for foreningens virke.

For at blive kunde hos os skal foreningen have vedtægter for foreningens virke. Har din forening ikke vedtægter, kan vi desværre ikke oprette foreningen som kunde.Du er meget velkommen til at vende tilbage til os, hvis din forening får vedtægter.

 Danske Bank stiller krav om, at nye foreninger etablerer et CVR-nummer, førend foreningen kan blive kunde. Du kan etablere et CVR nummer for din forening hos virk.dk. Kontakt os gerne igen, når jeres Forening har modtaget CVR nummer.
 

Formål og medlemmer

 

Foreningens økonomi


Tilføj flere lande
 

Upload dokumenter

For at vi kan oprette din forening som kunde, skal du uploade følgende dokumenter:

Du kan uploade op til 10 filer af gangen, og den maksimale filstørrelse er 4 MB. De accepterede filformater er Word/docx/doc, Excel/xslx/xls, Pdf, Tekst/txt, Jpeg/jpg, Png eller Gif.

File Size Exceeds the Limit
Slet File Size Exceeds the Limit