Velkommen til Private Banking

Vi hjælper dig med at realisere dine visioner og indfri det potentiale, din formue rummer. 

Som Private Banking kunde får du eksklusive fordele.


Se, hvad vi kan tilbyde


Nyheder og aktuelt

Nu er populær aktiesparekonto blevet endnu mere attraktiv

Med en aktiesparekonto betaler du lavere skat af dit afkast fra aktier og aktiefonde end normalt. Ny højere beløbsgrænse for indskud gør den endnu mere attraktiv.

Se, hvad du får her 

Vi har gjort det nemmere at komme ind på boligmarkedet

For at gøre det nemmere for blandt andre førstegangskøbere at realisere drømmen om en ejerbolig, har vi nu justeret rentespændet på vores boliglån et godt stykke ned. Kontakt os, hvis en i familien skal ind på boligmarkedet og vil have glæde af vores lave rente.


Læs mere

Sådan vil eksperten investere 10.000 kroner om måneden

Hvordan ville du investere en månedlig opsparing på 10.000 kroner i Danske Månedsinvestering? Det spørgsmål fik seniorstrateg Sofie Manja Eger Huus.

Tjek svarene og de gode råd


Holistisk formueplanlægning

Med udgangspunkt i din samlede formue og hvad du ønsker at opnå, udvikler vi sammen en individuel plan til dig og din familie, så I kan leve det liv, I ønsker. I dag og i fremtiden. 

Læs mere

Mød dit team

Mød specialisterne, der hjælper dig med at planlægge din fremtid og gøre din hverdag mere enkel.


Din personlige Private Banker

I samarbejde med et team af specialister giver din Private Banker dig relevante perspektiver på dine økonomiske udfordringer og muligheder set i lyset af, hvordan du ønsker at leve dit liv.

Investeringsrådgiver

Din investeringsrådgiver hjælper dig med at finde den rigtige investeringsløsning baseret på dine mål, præferencer og risikovillighed. Som din sparringspartner giver vi dig løbende investeringsrådgivning baseret på Danske Banks aktuelle syn på markedet.

Læs mere om investering

Formuerådgiver

Som Private Banking-kunde får du også adgang til vores erfarne formuerådgivere. De kan rådgive dig inden for komplekse områder som arveplanlægning, generationsskifte af virksomhed og pension.

Læs mere om formueplanlægning


Øvrige specialister i dit udvidede team

Uanset om du har spørgsmål til den daglige økonomi, er i tvivl om skattemæssige konsekvenser eller brug for rådgivning relateret til din virksomhed, så står Danske Banks erfarne specialister klar til at hjælpe dig. Din Private Banker hjælper dig med at identificere, hvilke specialister der kan være de rigtige at få med på netop dit team.

Bliv ringet op

Få alle fordelene i dag. Bliv Private Banking kunde i Danske Bank

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.