Opdater din forenings oplysninger

For at leve op til lovgivningen, har vi brug for din hjælp til at opdatere de oplysninger, vi har om din forening. Det tager ca. 10-15 minutter. 

I forbindelse med opdateringen af oplysninger bedes du have gældende vedtægter samt bestyrelsesoversigt klar til elektronisk indsendelse. 

Kom i gang


I videoen kan du se, hvorfor vi har brug for oplysningerne, og hvad du skal gøre.

cd04d5fe-00090249-35203acbHar du brug for hjælp?

45 14 88 94

Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

Spørgsmål og svar

 • Hvorfor skal jeg svare på spørgsmål om min forenings brug af banken?

  Vi har brug for oplysningerne, for at vi kan have et klart billede af foreningens, dens situation og behov. Oplysningerne er nødvendige for, at vi som bank kan efterleve kravene i hvidvaskloven om, at vi skal kende vores kunder.

  Som kunde hos os vil du derfor opleve, at vi for eksempel spørger til:

  • Hvordan din forening vil bruge os som bank
  • Om foreningen skal overføre penge til udlandet
  • Om foreningen har mange kontante betalinger

  Alle oplysninger, du giver os, bliver selvfølgelig behandlet fortroligt.

  Selvom din forening måske har været kunde hos os i flere år, kan du opleve, at vi kontakter dig for at spørge til foreningens brug af banken. Det skyldes, at vi løbende følger op for at sikre at vores oplysninger er korrekte og opdaterede.

 • Hvad sker der, hvis jeg ikke opdaterer oplysningerne?
  Hvis du ikke opdaterer oplysningerne i første omgang, vil vi forsøge at kontakte dig flere gange. Hvis vi ikke kan træffe dig, kan det desværre medføre, at vi i sidste ende ikke længere kan levere services til dig, og i yderste konsekvens kan vi være nødsaget til at spærre dine konti og ende samarbejdet.
 • Hvor ofte skal jeg opdatere oplysningerne?
  Vi er forpligtet til at sikre, at vi har opdaterede oplysninger om din forening. Derfor vil du opleve, at vi kontakter dig en gang hvert år eller op til hvert femte år for at få opdateret oplysningerne.
 • Hvor længe gemmer vi oplysningerne?

  Vi gemmer oplysningerne, så længe foreningen er kunde hos os og i fem år derefter. Vil du vide mere om, hvordan vi behandler personoplysninger, kan du læse vores ”Information om behandling af personoplysninger” på danskebank.dk/privat/gdpr/oplysninger-i-danske-bank.

  Hvis du efterfølgende ønsker at få ændret de oplysninger, du har givet, er du velkommen til at kontakte os.