Gode investeringer kræver indsigt

Vi er en nordisk kapitalforvalter med et globalt udsyn. Følg med, når vi deler ud af vores indsigt og vurdering af den globale økonomi, de finansielle markeder og udvalgte temaer – og få indblik i, hvad vi løbende har fokus på, når vi forvalter vores forskellige enkeltstrategier og porteføljeløsninger.


House view - Q4 2019

Et vitalt kosttilskud til global økonomi

NY KVARTALSRAPPORT: Lempelig pengepolitik og solidt privatforbrug er livlinerne for global økonomi, der ifølge Anders Svennesen, co-CIO i Danske Bank Asset Management, stadig byder på interessante investeringsmuligheder.

Article – 27. June 2019

Ny rapport: Sådan indarbejder vi bæredygtighed i vores investeringer

I 2018 lancerede Danske Bank en ny strategi for bæredygtige investeringer, og siden har vi styrket arbejdet med at integrere bæredygtighed, når vi investerer på vegne af kunderne.

Article – 17. May 2019

Lavere global vækst vælter ikke aktierne

Danske Bank forventer nu lavere global vækst og tre rentesænkninger i USA i år. Investeringsstrateg Lars Skovgaard Andersen ser fortsat fornuftigt potentiale i aktier – ikke mindst udbytteaktier.

Article – 17. May 2019

Udbytteaktier får medvind fra centralbanker

Faldende renter gør relativt set udbytteaktier mere attraktive for investorer på jagt efter en løbende indkomst. Især europæiske udbytteaktier byder på interessante afkastmuligheder.

Prospera: Danske Bank Asset Management kåret som bedste ekstern kapitalforvalter i Danmark

Ifølge analyseinstituttet Prospera er Danske Bank Asset Management den bedste kapitalforvalter i Danmark. Dermed går Danske Bank Asset Management frem fra en 2. plads i 2018.

House view – Q3 2019

Strateg: Aktierne overlever Trumps handelskrig

NYT QUARTERLY HOUSE VIEW: Eskaleringen af handelskrigen mellem USA og Kina har effektivt bremset årets aktieoptur, men vi ser fortsat et fornuftigt afkastpotentiale i aktier på lidt længere sigt.

Følg os på LinkedIn for at få de nyeste indsigter

LinkedIn