Gode investeringer kræver indsigt

Vi er en nordisk kapitalforvalter med et globalt udsyn. Følg med, når vi deler ud af vores indsigt og vurdering af den globale økonomi, de finansielle markeder og udvalgte temaer – og få indblik i, hvad vi løbende har fokus på, når vi forvalter vores forskellige enkeltstrategier og porteføljeløsninger.


Article - 17. October 2019

Aktivt ejerskab bæredygtighed påvirker i stigende grad selskaber

Danske Banks nye rapport for aktivt ejerskab viser, at der diskuteres flere ESG-emner med selskaber end tidligere. Det understreger, at bæredygtighed i stigende grad påvirker selskaber og deres forretning.

Article - 15. October 2019

Sådan udvælger specialisten vinderaktier

Kasper Brix-Andersen er chefporteføljeforvalter for en fond med fokus på europæiske kvalitetsaktier – her forklarer han, hvordan han identificerer de mest interessante investeringer

Article - 15. October 2019

Handelsaftale øger vores appetit på finansaktier

Den varslede delaftale mellem USA og Kina har begrænset effekt på global økonomi, men giver anledning til ændringer i Danske Banks sektoranbefalinger. 

House view - Q4 2019

Et vitalt kosttilskud til global økonomi

NY KVARTALSRAPPORT: Lempelig pengepolitik og solidt privatforbrug er livlinerne for global økonomi, der ifølge Anders Svennesen, co-CIO i Danske Bank Asset Management, stadig byder på interessante investeringsmuligheder.

Article – 27. June 2019

Ny rapport: Sådan indarbejder vi bæredygtighed i vores investeringer

I 2018 lancerede Danske Bank en ny strategi for bæredygtige investeringer, og siden har vi styrket arbejdet med at integrere bæredygtighed, når vi investerer på vegne af kunderne.

Article – 17. May 2019

Lavere global vækst vælter ikke aktierne

Danske Bank forventer nu lavere global vækst og tre rentesænkninger i USA i år. Investeringsstrateg Lars Skovgaard Andersen ser fortsat fornuftigt potentiale i aktier – ikke mindst udbytteaktier.

Article – 17. May 2019

Udbytteaktier får medvind fra centralbanker

Faldende renter gør relativt set udbytteaktier mere attraktive for investorer på jagt efter en løbende indkomst. Især europæiske udbytteaktier byder på interessante afkastmuligheder.

Prospera: Danske Bank Asset Management kåret som bedste ekstern kapitalforvalter i Danmark

Ifølge analyseinstituttet Prospera er Danske Bank Asset Management den bedste kapitalforvalter i Danmark. Dermed går Danske Bank Asset Management frem fra en 2. plads i 2018.

House view – Q3 2019

Strateg: Aktierne overlever Trumps handelskrig

NYT QUARTERLY HOUSE VIEW: Eskaleringen af handelskrigen mellem USA og Kina har effektivt bremset årets aktieoptur, men vi ser fortsat et fornuftigt afkastpotentiale i aktier på lidt længere sigt.

Følg os på LinkedIn for at få de nyeste indsigter

LinkedIn