Gode investeringer kræver indsigt

Vi er en nordisk kapitalforvalter med et globalt udsyn. Følg med, når vi deler ud af vores indsigt og vurdering af den globale økonomi, de finansielle markeder og udvalgte temaer – og få indblik i, hvad vi løbende har fokus på, når vi forvalter vores forskellige enkeltstrategier og porteføljeløsninger.


Article - 30. June 2020

Solidt comeback for aktier – men investorer skal ikke blive forvænte

Chefstrateg Henrik Drusebjerg gør status efter et ekstremt turbulent første halvår på de finansielle markeder og opridser forventningerne til resten af 2020.

Article - 25. June 2020

Ny rapport: Danske Banks fremskridt med bæredygtige investeringer

En stærkere ESG-integration, øget indsats med aktivt ejerskab, ny metode til at forbedre ESG-data og ny bæredygtighedsmærkning af investeringsfonde er blot nogle af højdepunkterne i Danske Banks arbejde med bæredygtige investeringer henover det seneste år. I den nye årsrapport ’Our Sustainable Investment Journey’ fortæller vi om vores resultater og giver eksempler på, hvordan investeringsteams arbejder med forretningskritiske bæredygtighedsaspekter inden for forskellige brancher.

Article - 04. June 2020

Chefstrateg: Aktier er den høje risiko værd

Vi har sjældent haft større usikkerhed om den økonomiske udvikling end i øjeblikket, men ikke desto mindre er vi forsigtige optimister i vores investeringsstrategi i Danske Bank.

Article - 04. May 2020

Coronakrisens langsigtede vindere

Investeringsstrateg Lars Skovgaard Andersen har aktuelt svært ved at se en mere interessant langsigtet investeringstrend end vores digitale transformation – og coronakrisen kan blot give den ekstra medvind.

Article - 28. April 2020

Aktivt ejerskab øger selskabers fokus på bæredygtighed

Danske Banks nye rapport ‘Historier om aktivt ejerskab’ viser, hvordan investeringsteams arbejder med aktivt ejerskab. Du kan læse eksempler på, hvordan de påvirker selskaber til at håndtere forretningskritiske bæredygtighedsforhold.

Article - 16. April 2020

Chefstrateg: Vi har lagt det nemmeste bag os

Efter store kursstigninger på aktiemarkederne de seneste uger vil fremgangen formentlig gå mere trægt herfra, vurderer chefstrateg Henrik Drusebjerg.

Webinar - 31. March 2020

WEBINAR: Få dybere indblik i coronakrisen

Danske Banks strateger giver dybere indblik i coronakrisen med særligt fokus på kreditmarkederne og de økonomiske hjælpepakker fra regeringer og centralbanker. Webinaret er optaget onsdag eftermiddag, så der kan ikke længere stilles spørgsmål undervejs.

Article - 31. March 2020

Chefstrateg: Branden er slået ned, men gløderne ulmer

Danske Banks strateger gør status efter de første fem ugers coronakrise på de finansielle markeder. De ser større upside end downside på aktiemarkederne nu.

Article - 20 March. 2020

Værd at vide om coronakrisen og aktiefaldene

En række spørgsmål går igen, når kunder i disse dage kontakter rådgiverne i Danske Bank om coronakrisen og deres investeringer. Læs svarene fra chefstrateg Henrik Drusebjerg og hans team af strateger.

Article - 12. March 2020

Coronavirus: 3 vigtige svar om dine investeringer

Coronakrisen eskalerer både i Danmark og udlandet, mens vi har set store kursfald på aktiemarkederne. Danske Banks chefstrateg, Henrik Drusebjerg, giver sin vurdering af, hvad investorer kan forvente herfra, og hvordan du bør agere som investor.

House view - Q2 - 2020

Potentiale i aktier trods frygt for virus

Selv om coronavirussen skaber usikkerhed og kursfald på de finansielle markeder for tiden, forventer vi stadig et fornuftigt afkast fra aktier det kommende år.

Article - 03. February 2020

Så smuttede briterne – nu begynder den svære del

Hvad venter forude for briterne og EU, og hvad betyder det for dine investeringer? Danske Banks strategiteam giver deres vurdering.

Article - 31. January 2020

Bliver 2020 et nyt stærkt år for emerging markets-obligationer?

Efter et succesfuldt 2019 vurderer senior porteføljemanager udsigterne for emerging markets-obligationer i hård valuta, som Danske Bank overvægter i sine porteføljer i øjeblikket.

2020 bliver intet festfyrværkeri – men mindre kan også gøre det

NYT QUARTERLY HOUSE VIEW: Trods flere potentielle lyseslukkere i global økonomi ser vi fortsat et fornuftig afkastpotentiale for aktier det kommende år.

House view – Q3 2019

Strateg: Aktierne overlever Trumps handelskrig

NYT QUARTERLY HOUSE VIEW: Eskaleringen af handelskrigen mellem USA og Kina har effektivt bremset årets aktieoptur, men vi ser fortsat et fornuftigt afkastpotentiale i aktier på lidt længere sigt.

Følg os på LinkedIn for at få de nyeste indsigter

LinkedIn