Kodeord

• Dit kodeord

Har du modtaget en et nyt midlertidigt kodeord med posten, er det det, du taster som kodeord.

Dit kodeord til District består af mindst 4 tegn, hvoraf mindst 1 er et tal.

Du vælger selv dit kodeord:
    • Når du logger på District indtaster du først dit bruger-id og dit kodeord. Klik "Næste".
    • Dernæst indtaster du en nøgle fra din nøgleviser.
  • Skift kodeord i District

Dit kodeord til District består af mindst 4 tegn, hvoraf mindst 1 er et tal. Du har selv valgt dit kodeord.

Du skifter dit kodeord i District:
    • Log på District.
    • Vælg 'Administration' i menuen.
    • Vælg 'Sikkerhed' under overskriften 'Generelle indstillinger'.
    • Klik 'Skift kodeord'.
    • Indtast dit nuværende kodeord.
    • Indtast et nyt kodeord og gentag det. Klik 'OK'.
    Dit kodeord er nu skiftet. Næste gang du logger på District, skal du bruge dit nye kodeord.

Vi anbefaler at du skifter dit kodeord med jævne mellemrum - eller hvis du har mistanke om, at andre har fået kendskab til det.
  • Skift kodeord med midlertidigt kodeord

Når du har bestilt et nyt midlertidtig kodeord, vil du modtage det med posten.

Du skal bruge dit bruger-id og midlertidige kodeord for at oprette din adgang til District.

Sådan gør du
  • Glemt kodeord

Har du glemt dit kodeord til District, skal du bestille et nyt midlertidigt kodeord.

Sådan gør du
    • Kontakt en kollega, der har adgang til Brugeradministration i District.
    • Ring til Support.

Det er det ikke muligt at bestille et nyt midlertidigt kodeord via e-mail.
Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.