Tekniske krav

• Computer

Er din computer en nyere model, kan du uden problemer anvende vores hjemmeside og District. Vær dog opmærksom på en række tekniske krav, hvis du vil have mest muligt ud af vores produkter.

Bemærk Du kan have indstillinger og andre forhold på din computer, som gør, at visse funktioner kan være blokerede.

Windows 8, Windows 10
      Browser Support
      Firefox seneste version Ja
      Google Chrome seneste version Ja
      Edge seneste version Ja

Apple macOS Catalina, Big Sur, Monterey (10.15, 11.6, 12.2)
      Browser Support
      Safari seneste version (ekskl. File Tranfer Light) Ja
      Firefox seneste version  Ja
      Google Chrome seneste version Ja

Filudveksling i Citrix og WTS miljø
    Læs mere om installation af Danske Bank fil plug-in på et Citrix eller WTS miljø her:
    Installationsvejledning til Citrix og WTS miljøer

Lokalnetværk og kommunikation

Kommunikation med banken sker via protokollen TCP/IP
    For at kunne kommunikere med banken benyttes port 443

Se yderligere information om opsætning af kommunikation

Skærmkrav
    Din skærms opløsning og størrelse påvirker hjemmesiders udseende. Vi designer vores hjemmeside og District til en skærmopløsning på 1280 x 800 pixels. Er din skærmopløsning mindre end det, vil du få en scrollbar i højre side og i bunden af skærmbilledet. Brug den til at se hele siden.

• Mobil

Har du en smartphone, kan du uden problemer anvende Mobile Business. Vær dog opmærksom på en række tekniske krav, hvis du vil have mest muligt ud af vores produkter.

Vi optimerer hele tiden vores apps til de nyeste versioner af styresystemerne. Det giver den bedste oplevelse for langt de fleste brugere.
    I mange tilfælde vil vores apps også kunne køre på ældre versioner af et styresystem.

Styresystem
    Vi har testet, at Mobile Business virker med følgende styresystemer:

iOS Support
      Mobile Business iOS  8.0 eller nyere Ja

Android   Support
      Mobile Business   Android 4.4  eller nyere  Ja

Skærmkrav
    Din mobilskærms størrelse har betydning for mobilbankens udseende. Vi anbefaler en skærmopløsning på minimum 800 x 480 pixels. Er din skærmopløsning mindre end det anbefalede, kan du opleve at kun en del af billedet vil blive vist på skærmen og visse funktioner ikke vil være tilgængelig.
  • Tablet

Har du en nyere tablet, kan du uden problemer anvende vores Tablet Business. Vær dog opmærksom på en række tekniske krav, hvis du vil have mest muligt ud af vores produkter.

Vi optimerer hele tiden vores apps til de nyeste versioner af styresystemerne. Det giver den bedste oplevelse for langt de fleste brugere. I mange tilfælde vil vores apps også kunne køre på ældre versioner af et styresystem. Styresystem Vi har testet, at Tablet Business virker med følgende styresystemer:

Vi har testet, at vores app til Tablet Business virker med følgende styresystemer:

iOS Support
       Tablet Business iOS version 8.0 eller nyere Ja

Android   Support
       Tablet Business Android  4.4 eller nyere  Ja

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.