Log på District

• Log på første gang som ny bruger

Til dit første log on skal du bruge dit bruger-id, midlertidige kodeord og din nøgleviser for at kunne aktivere dit eSaftID.

Sådan gør du:
    • Klik for at aktivere dit eSafeID.
    • Vælg om du vil aktivere via MitID eller SMS.

- MitID: log på med dit private MitID som du plejer.
      - SMS: Indtast dit District bruger-id og midlertidige kodeord og klik 'Fortsæt' og du vil modtage en aktiveringskode via SMS.
    • Følg herefter instruktionerne på skærmen.
    • Du har nu aktiveret dit eSafeID og er klar til at logge på District.

• Log på District

Du skal bruge dit kodeord, dit bruger-id og din nøgleviser hver gang, du logger på District.

Sådan gør du
    • Gå ind på vores hjemmeside danskebank.dk. Klik på 'Log-on' øverst til højre og vælg District.

• Indtast dit bruger-id og dit kodeord. Klik på 'Næste'.

• Indtast nøglen fra din nøgleviser, og klik på 'OK'.

• Du er nu logget på District.
    Når du godkender betalinger og andet i District, skal du kun bruge dit kodeord.
  • Dit kodeord

Indtast den midlertidige kode, du har modtaget med posten, i feltet 'Midlertidig pinkode'.

Når du aktiverer dit eSafeID, vil du blive bedt om at vælge et nyt kodeord som består af mindst 4 tegn, hvoraf mindst 1 er et tal.

Læs mere om kodeord og midlertidig pinkode
  • Dit bruger-id

Når der er oprettet en aftale til District for dig, får du tildelt et bruger-id. Det tildelte bruger-id står på bilaget til aftaledokumentet. Hvis du ikke har bilaget, kan du få oplyst dit bruger-id på følgende måder:

• I det brev, du fik sammen med din nøgleviser til District.
    • I Brugeradministration i District, hvis der er en anden bruger på din aftale, der har adgang hertil.
    • Ring til Support Direkte Erhverv.

Læs mere om bruger-id

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.