Vi kan alle blive ramt af ulykke eller sygdom - selvom de færreste af os har lyst til at tænke i de baner. Som Private Banking-kunde har du en kompleks økonomi, der kan tage varig skade, hvis du pludselig ikke kan arbejde på fuld kraft.

Vi kan hjælpe med at finde de løsninger, som kan støtte dig, din familie og dine værdier økonomisk, hvis uheldet rammer.

Med en forsikring ved tab af erhvervsevne kan du eksempelvis få udbetalt et fast beløb hver måned, hvis ulykke eller sygdom gør det svært at klare det daglige arbejde i en længere periode. Det kunne blandt andet være med til at sikre, at du kan blive boende i din nuværende bolig.

En forsikring ved kritisk sygdom kan give et økonomisk pusterum, hvis du skulle blive alvorligt syg. Forsikringen er en skattefri engangsudbetaling, og du bestemmer selv, om pengene eksempelvis skal bruges til behandlinger i udlandet eller til ekstra hjælp derhjemme.

Med en sundhedssikring fra Danica Pension får du de bedste muligheder for behandling hos eksempelvis fysioterapeut eller kiropraktor. Du får også adgang til privathospitaler, så du undgår lange ventelister og dermed hurtigere kan komme tilbage på job.

Mange er allerede forsikret via deres pensionsordning. Er du?