Overvejer du at blive business angel?

Kunne du tænke dig at give dine erfaringer videre til nye iværksættere, kan vi hjælpe dig godt på vej.

Mange formuende kunder har enten en solid erhvervskarriere eller erfaring som entrepreneur, der kan bidrage til at skabe nye virksomheder. I Danske Bank arbejder vi derfor aktivt med at bringe Private Banking-kunder og erfarne entrepreneurs og erhvervsfolk sammen med iværksættere. Til gavn for begge parter – og for samfundet.

Vi har blandt andet skabt The Hub, hvor start-ups og vækstvirksomheder kan komme i kontakt med investorer og arbejdskraft. Platformen giver blandt andet adgang til en række brugbare værktøjer, herunder pitch decks, som virksomheder kan bruge til at præsentere deres idé for mulige investorer. Nye funktioner bliver tilføjet løbende. Læs mere om The Hub

Vi har også etableret platformen +impact, hvor erfarne kræfter i eksempelvis forretningsudvikling og marketing får mulighed for at rådgive iværksættere og tilføre viden, som en nyetableret virksomhed måske ellers ikke ville have råd til.

Som ekspert vælger du selv, hvilke udfordringer der bedst matcher dine kompetencer og interesser. Sammen med virksomheden afgør du, hvordan og hvor ofte I mødes. Læs mere om +impact.

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe med?