Arv og gaver

Tidlig planlægning kan sikre din formue for eftertiden.

Med en grundig arveplanlægning får du de bedste muligheder for både at sikre dine nærmeste og fastholde din ønskede levestandard – hele livet.

Er du eksempelvis forberedt på at give din virksomhed videre - og hvornår bør du indlede planlægningen? Hvad sker der med dine aktiver, hvis du pludselig dør? Og hvordan opgør du bedst værdien af din formue, så den bliver retfærdigt fordelt?

Mulighederne er mange og skattereglerne komplicerede. Du får hjælp til at lægge den optimale strategi sammen med din Private Banker og relevante specialister indenfor generationsskifte, investering, arv og skat.

Så hvad enten du vil sikre næste generation økonomisk via gaver, familielån, en fond eller overdragelse af særeje, kan vi hjælpe med at finde mulige løsninger, der opfylder dine behov.

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig

Kontakt os

Har du børn eller teenagere i huset, kan du få gode råd om, hvordan I sammen bedst håndterer deres forbrug, lommepenge, fritidsjob og opsparinger. Vi kan også hjælpe dig med at styrke dine børns eller børnebørns økonomiske kompetencer, så de bliver klædt på til at håndtere en formue.

Båndlagt arv og gave
Har du givet, eller overvejer du at give, en båndlagt arv eller gave, rådgiver vi dig om investering og forvalter midlerne, så du eller modtagerne får mest muligt ud af formuen.

Læs mere

Tilbud til unge kunder
Private Banking Young og Next Generation er to skræddersyede tilbud til unge, kommende Private Banking og Private Banking Elite-kunder.

Løsningerne giver blandt andet adgang til en personlig Private Banker, der har særligt kendskab til unges økonomiske behov, samt til events og sociale arrangementer, hvor dine børn kan styrke deres økonomiske forståelse og netværke med andre unge i samme situation.

Læs mere

Danske Gave Plus
Vil du glæde børn, børnebørn eller andre børn og unge under 25 år med en pengegave, tilbyder vi Danske Gave Plus.

Minimumsbeløbet er 25.000 kroner, som investeres i værdipapirer. Du vælger selv, om pengene skal bindes, indtil modtageren fylder 18, 21 eller 25 år.

Læs mere

Hvad kan vi hjælpe med?

Få alle fordelene i dag. Bliv Private Banking kunde i Danske Bank