Med en grundig arveplanlægning får du de bedste muligheder for både at sikre dine nærmeste og fastholde din ønskede levestandard – hele livet.

Er du eksempelvis forberedt på at give din virksomhed videre - og hvornår bør du indlede planlægningen? Hvad sker der med dine aktiver, hvis du pludselig dør? Og hvordan opgør du bedst værdien af din formue, så den bliver retfærdigt fordelt?

Mulighederne er mange og skattereglerne komplicerede. Du får hjælp til at lægge den optimale strategi sammen med din Private Banker og relevante specialister indenfor generationsskifte, investering, arv og skat.

Så hvad enten du vil sikre næste generation økonomisk via gaver, familielån, en fond eller overdragelse af særeje, kan vi hjælpe med at finde mulige løsninger, der opfylder dine behov.

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig

Kontakt os

Har du børn eller teenagere i huset, kan du få gode råd om, hvordan I sammen bedst håndterer deres forbrug, lommepenge, fritidsjob og opsparinger. Vi kan også hjælpe dig med at styrke dine børns eller børnebørns økonomiske kompetencer, så de bliver klædt på til at håndtere en formue.