Private Banking

Klare perspektiver på din formue. Nu, om et år og resten af dit liv. 

Alle formuer er forskellige. Ligesom menneskene bag dem. Men én ting har de til fælles: Formuen påvirker alle aspekter af dit liv, ligesom alle aspekter af dit liv påvirker din formue. For når dine aktiver vokser, vokser kompleksiteten også.

Selv beslutninger, der virker små, kan have en stor indvirkning; ikke kun på din egen fremtid, men også for din familie, forretningspartnere, medarbejdere og andre mennesker tæt på dig. 

Det er formuens paradoks: Den kan gøre livet lettere, men samtidig gøre det sværere at træffe beslutninger. Har du arvet en formue, arver du også både forventning og forpligtelse. Har du skabt din egen formue, har du arbejdet hårdt for det - men hvornår kan man tillade sig at sige, det er nok? Og hvis du er rygraden i en andens virksomhed, er drømmen om en karriereændring ikke noget, du kan snakke med din partner om, før du er helt sikker i dit valg.

Danske Bank Private Banking har hjulpet formuende kunder med alt fra små til de helt store beslutninger gennem mere end 30 år. Vi sørger for, at du aldrig står alene med at finde vej og træffe økonomiske beslutninger. Vi er her for at give klare og relevante perspektiver på dine økonomiske muligheder og udfordringer - i lyset af, hvordan du ønsker at leve dit liv.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne

Kontakt os

Ansvarlige investeringer 
Ønsker du at investere og samtidig gøre en positiv forskel, tilbyder vi flere fonde, som blandt andet investerer i virksomheder, der arbejder med vand- og klimaløsninger.

Læs mere

Næste generation
Vi kan også hjælpe med at klæde dine børn godt på til at håndtere en større formue eller på sigt overtage din virksomhed. Eksempelvis afholder vi hvert år en 'Financial School', hvor unge mellem 18 og 21 år kan få en introduktion til blandt andet boligkøb og skat.

Læs mere

Generationsskifte
Det betaler sig at starte planlægningen i god tid, når du ønsker at overdrage virksomheden til næste generation.

Læs mere

Hvad kan vi hjælpe med?