Private Banking

Vi hjælper dig med at strukturere din formue og skabe rum til dine visioner både nu og i fremtiden.

Alle formuer er forskellige. Ligesom menneskene bag dem. Men én ting har de til fælles: Formuen påvirker alle aspekter af dit liv, ligesom alle aspekter af dit liv påvirker din formue. For når dine aktiver vokser, vokser kompleksiteten også.

Ring mig op

* stjerne angiver felter, som skal udfyldes.

Selv beslutninger, der virker små, kan have en stor indvirkning; ikke kun på din egen fremtid, men også for din familie, forretningspartnere, medarbejdere og andre mennesker tæt på dig.

Det er formuens paradoks: Den kan gøre livet lettere, men samtidig gøre det sværere at træffe beslutninger. Har du arvet en formue, arver du også både forventning og forpligtelse. Har du skabt din egen formue, har du arbejdet hårdt for det - men hvornår kan man tillade sig at sige, det er nok? Og hvis du er rygraden i en andens virksomhed, er drømmen om en karriereændring ikke noget, du kan snakke med din partner om, før du er helt sikker i dit valg.

Danske Bank Private Banking har hjulpet formuende kunder med alt fra små til de helt store beslutninger gennem mere end 30 år. Vi sørger for, at du aldrig står alene med at finde vej og træffe økonomiske beslutninger. Vi er her for at give klare og relevante perspektiver på dine økonomiske muligheder og udfordringer - i lyset af, hvordan du ønsker at leve dit liv.

 • 360° graders fokus på din økonomi – hele livet

  Sammen skaber vi et holistisk overblik over din formue på både kort og lang sigt. Og vi hjælper dig med at balancere dine aktiver og passiver, så du og dine nærmeste er bedst muligt rustet til at skabe det liv, I ønsker.

  Vi samler et team af nordiske specialister, når du har brug for rådgivning indenfor et specifikt område – eksempelvis bolighandel, arveplanlægning, skat, udstationering eller virksomhedssalg.

 • Vi hjælper dig med at være et skridt foran

  Livet er fyldt med forandringer, og mange af dem har betydning for din formue. Sammen kan vi skabe overblikket over dit økonomiske potentiale - nu og mange år frem. Det giver tryghed, når du skal træffe beslutninger.

  Vi kontakter dig, når vi ser nye muligheder for din økonomi. Og vi udfordrer dine overvejelser med nye perspektiver, så du er klædt på til at tage de bedst mulige beslutninger for din formue og for dit liv.

  Med vores digitale formueværktøj Wealth Planner™ kan vi synliggøre mulighederne i din og din families formue. Blandt andet kan vi simulere, hvordan din økonomi vil ændre sig, hvis du udlever dine drømme. Eller hvad der skal til for at gøre dem mulige.

  Læs mere

 • Gør en forskel

  Ønsker du at bruge dine erfaringer eller din formue til gavn for andre, kan vi også hjælpe. Vi kender betydningen af stærke netværk og giver derfor vores Private Banking-kunder chancen for at mødes og bygge netværk, der kan vise nye forretningsmuligheder og vinkler på livet.

  Overvejer du eksempelvis at blive business angel, kan vi skabe kontakten med iværksættere og vækstvirksomheder.

  Vi tilbyder sparring til dine børn, der giver dem indsigt i og forståelse af økonomi og penge. Så er de klar til at overtage, når dagen kommer. 

  Læs mere

Ansvarlige investeringer 
Når du investerer med os, har vi fokus på at levere attraktive og konkurrencedygtige afkast, og ansvarlige investeringer er en grundsten i at skabe værdi til vores kunder.

Læs mere

Næste generation
Vi kan også hjælpe med at klæde dine børn godt på til at håndtere en større formue eller på sigt overtage din virksomhed. Eksempelvis afholder vi hvert år en 'Financial School', hvor unge mellem 18 og 21 år kan få en introduktion til blandt andet boligkøb og skat.

Læs mere

Generationsskifte
Det betaler sig at starte planlægningen i god tid, når du ønsker at overdrage virksomheden til næste generation.

Læs mere

Hvad kan vi hjælpe med?

Få alle fordelene i dag. Bliv Private Banking kunde i Danske Bank