Din formueplan

Få et helhedsbillede af din samlede økonomi og se, hvad du kan gøre for at realisere dine visioner.

Formueplanlægning er omdrejningspunktet i vores rådgivning. Et grundigt økonomisk overblik giver dig og din nærmeste familie de bedste forudsætninger for at tage de rigtige beslutninger for at kunne leve det liv, I ønsker.

Med Danske Banks Wealth Planner™-værktøj kan vi simulere og illustrere, hvordan din formue udvikler sig i forskellige scenarier. Wealth Planner™ gør det nemt at se, hvordan de økonomiske valg du træffer, kan påvirke dine langsigtede mål og visioner. Eller hvad der skal til, for at gøre dem mulige.

Skab forudsætningerne for at leve det liv, du ønsker

  • Få et helhedsbillede af din økonomi
  • Simuler, hvordan dine formueforhold vil udvikle sig i forskellige scenarier.
  • Forslag til, hvordan du får mest muligt ud af din formue
  • Læg en plan for, hvordan du kan nå dine mål

Kontakt os

Et dedikeret team af specialister, sammensat efter dine behov, giver dig rådgivning om de faktorer, der kan have betydning for din økonomi.

Vi analyserer din formue ud fra risiko på tværs af hele din økonomi. Det inkluderer opsparing, investeringer, pensioner, boligøkonomi, skattemæssige forhold og ikke mindst, hvordan du ønsker at anvende din formue.
Med udgangspunkt i dine mål og ønsker laver vi en konkret plan for, hvordan du får mest muligt ud af din formue – både i dag og i fremtiden.

Planlæg din fremtid

  • Med indsigt din samlede økonomi kan vi fremskrive, hvordan din formue vil udvikle sig resten af dit liv – også selvom det ikke går som forventet. Dette giver et godt indblik i, hvor langt pengene rækker.

Formueplanlægning baner vej for dine drømme
Der er store fordele ved langsigtet formueplanlægning i din økonomi, hvis du vil optimere din formue og realisere dine ambitioner og drømme.

Læs mere

Vi ville vise vores børnebørn elefanterne
For Steen og Margit Reenberg har formueplanlægning givet økonomisk tryghed og frihed samt store oplevelser med familien. 

Læs mere

Overvejer du at blive business angel?
Kunne du tænke dig at give dine erfaringer videre til nye iværksættere, kan vi hjælpe dig godt på vej.

Læs mere

Hvad kan vi hjælpe med?

Få alle fordelene i dag. Bliv Private Banking kunde i Danske Bank