Private Banking Elite

Proaktiv støtte til at forvalte den komplekse formue

Alle formuer er forskellige. Ligesom menneskene bag dem. Men en ting har de til fælles: Formuen påvirker alle aspekter af dit liv, ligesom alle aspekter af dit liv påvirker din formue. For når dine aktiver vokser, vokser kompleksiteten også.

Som Private Banking Elite-kunde har du ansvaret for en stor formue med en kompleksitet, der kræver særlig rådgivning. Ofte har formuen en størrelse, hvor den primære opgave ikke er at sikre dig selv og dine nærmeste resten af livet, men at sikre kommende generationer og de værdier eller virksomheder, du har ansvaret for.

Ring mig op

* stjerne angiver felter, som skal udfyldes.

Danske Bank Private Banking har hjulpet formuende kunder med alt fra små til de helt store beslutninger gennem mere end 30 år. Vi sørger for, at du aldrig står alene med at finde vej og træffe økonomiske beslutninger. Vi er her for at give klare og relevante perspektiver på dine økonomiske muligheder og udfordringer - i lyset af, hvordan du ønsker at leve dit liv.

Vi samler et personligt team af rådgivere, der kan hjælpe med at pleje og udvikle dine aktiver – uanset om du håndterer formuen selv eller gennem et family office.

Det sikrer dig et holistisk syn på din samlede økonomi og hurtig og fleksibel adgang til vores dygtigste specialister. Du får adgang til et bredt investeringsunivers, da din formue giver flere muligheder. Det gælder eksempelvis direkte investering i kapitalfonde som EQT, CVC og Blackstone eller investering i ejendomme via Danica Pension.

 • 360° graders fokus på din økonomi – hele livet

  Sammen skaber vi et holistisk overblik over din formue på både kort og lang sigt. Og vi hjælper dig med at balancere dine aktiver og passiver, så du og dine nærmeste er bedst muligt rustet til at skabe det liv, I ønsker.

  Som Elite kunde har du hurtig og fleksibel adgang til de dygtigste specialister indenfor blandt andet skat, investering, migration, filantropi, arveplanlægning og generationsskifte samt ejendoms- og virksomhedshandler.

 • Vi hjælper dig med at være et skridt foran

  Livet er fyldt med forandringer, og mange af dem har betydning for din formue. Sammen kan vi skabe overblikket over dit økonomiske potentiale - nu og mange år frem. Det giver tryghed, når du skal træffe beslutninger.

  Vi kontakter dig, når vi ser nye muligheder for din økonomi. Og vi udfordrer dine overvejelser med nye perspektiver, så du er klædt på til at tage de bedst mulige beslutninger for din formue og for dit liv.

  Med vores digitale formueværktøj Wealth Planner™ kan vi synliggøre mulighederne i din og din families formue. Blandt andet kan vi simulere, hvordan din økonomi vil ændre sig, hvis du udlever dine drømme. Eller hvad der skal til for at gøre dem mulige.

  Læs mere

 • Gør en forskel

  Ønsker du at bruge dine erfaringer eller din formue til gavn for andre, kan vi også hjælpe. Vi kender betydningen af stærke netværk og giver derfor vores Private Banking Elite-kunder chancen for at mødes og bygge netværk, der kan vise nye forretningsmuligheder og vinkler på livet.

  Overvejer du eksempelvis at blive business angel, kan vi hjælpe dig i kontakt med iværksættere og vækstvirksomheder.

  Vi tilbyder sparring til dine børn, der giver dem indsigt i og forståelse af økonomi og penge. Så er de klar til at overtage, når dagen kommer. 

  Læs mere
Kontakt os for at høre mere om mulighederne

Kontakt os

Næste generation
Vi kan også hjælpe med at klæde dine børn godt på til at håndtere en større formue eller på sigt overtage din virksomhed. Eksempelvis afholder vi hvert år en 'Financial School', hvor unge mellem 18 og 21 år kan få en introduktion til blandt andet boligkøb og skat.

Læs mere

Ansvarlige investeringer 
Når du investerer med os, har vi fokus på at levere attraktive og konkurrencedygtige afkast, og ansvarlige investeringer er en grundsten i at skabe værdi til vores kunder.

Læs mere

Private Banking

Sammen får vi din formue til at arbejde for dig. Nu, om et år og resten af livet. Som Private Banking-kunde i Danske Bank får du det bedste grundlag for at skabe det liv, du ønsker i fremtiden. Både for dig selv og dine nærmeste.

Læs mere

Hvad kan vi hjælpe med?

Få alle fordelene i dag. Bliv Private Banking kunde i Danske Bank