Forbered næste generation

Når du vil bringe formuen sikkert videre.

Med en god arveplanlægning får du de bedste muligheder for både at sikre dine nærmeste og fastholde din ønskede levestandard – hele livet.

Er du eksempelvis forberedt på at give din virksomhed videre - og hvor tidligt bør du begynde planlægningen? Hvordan opgør du bedst værdien af din formue, så den bliver retfærdigt fordelt? Og giver det mening at overdrage ejendomme til børnene nu, samtidig med at du selv bliver boende?

Mulighederne er mange og skattereglerne komplicerede. Du får hjælp til at lægge den optimale strategi sammen med din Private Banker og relevante specialister indenfor generationsskifte, investering, arv og skat. Så hvad enten du vil sikre næste generation økonomisk via gaver, familielån, en fond eller overdragelse af særeje, kan vi hjælpe med at finde mulige løsninger, der opfylder dine behov.

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe

Kontakt os

Har du børn eller teenagere i huset, kan du få gode råd om, hvordan I sammen bedst håndterer deres forbrug, lommepenge, fritidsjob og opsparinger. Vi kan også hjælpe dig med at styrke dine børns eller børnebørns økonomiske kompetencer, så de bliver klædt på til at håndtere en formue.

Vores app Lommepenge er en løsning til børn fra 8 år, som du kan bruge til at give dit barn lommepenge og dermed de første oplevelser med at styre sin egen økonomi.
Læs mere om Lommepenge her. 

Private Banking Young

Private Banking Young er et skræddersyet tilbud til unge, kommende Private Banking-kunder mellem 18 og 27 år. Løsningen giver blandt andet adgang til en personlig Private Banker, der har særligt kendskab til unges økonomiske behov, samt til events og sociale arrangementer, hvor dine børn kan styrke deres økonomiske forståelse og netværke med andre unge i samme situation.

Hvad kan vi hjælpe med?

Få alle fordelene i dag. Bliv Private Banking kunde i Danske Bank