Investeringer der passer til dig 

Med vores ekspertise og erfaring hjælper vi dig med finde de bedste investeringsløsninger. Sådan skaber vi de bedste betingelser for, at du kan nå dine mål.

Som en af Nordens største kapitalforvaltere kan vi tilbyde dig en bred palette af investeringsløsninger. Lige fra professionelle pasningsløsninger, hvor vi forvalter din formue, til specialiserede investeringsprodukter og en digital handelsplatform, hvor du selv kan handle værdipapirer.

Baseret på dine mål, behov og risikopræferencer finder vi de løsninger, som passer til dit liv nu og i fremtiden.

Porteføljeforvaltning

Når vi investerer for dig

Foretrækker du at overlade dine investeringer til professionelle, kan du med fordel vælge en af vores pasningsløsninger. Vores professionelle forvaltere investerer og overvåger din investering indenfor de rammer, du har sat.

Læs mere

Investeringsrådgivning

Når du vil have sparring til at investere

Vælger du at investere i samarbejde med os, vil du i tæt dialog med din investeringsrådgiver lægge strategien og udvælge dine investeringer, så de passer til dine behov og forventninger. Du vil løbende modtage sparring og rådgivning baseret på bankens aktuelle syn på de finansielle markeder.

Læs mere

Online investering

For dig som vil investere på egen hånd

Hvis du foretrækker selv at gennemføre dine handler, kan du hurtigt og nemt pleje dine investeringer gennem vores online platform. Du kan lave alle handler selv, eller kombinere dine investeringsløsninger, så du selv varetager større eller mindre andel af din portefølje, og sparrer med os om resten.

Læs mere

Din investeringsrådgiver

Som Private Banking-kunde får du tilknyttet din egen investeringsrådgiver, som passer til dine behov. Rådgiveren er en kvalificeret specialist med stor viden og erfaring, hvis opgave er at tage sig af dine investeringer i henhold til dine ønsker og behov. Din investeringsrådgiver har adgang til analyser fra hele koncernen inden for aktier, obligationer, derivater, valuta og alternative investeringer.

I tæt dialog finder I den rigtige investeringsløsning for dig baseret på dine mål, præferencer og risikovillighed. Som Private Banking- kunde har du mulighed for at få en gennemgang og simulering af hele din økonomi og formue. Med vores digitale værktøj Wealth PlannerTM kan vi bl.a. simulere, hvorledes din formue vil udvikle sig i forskellige scenarier. Det giver dig et godt grundlag for at træffe vigtige beslutninger.Ansvarlige investeringer

Når du investerer med os, fokuserer vi på at levere et godt og konkurrencedygtigt afkast, og ansvarlige investeringer investeringer er en
grundsten i at skabe værdi til vores kunder.

Læs mere

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Dit team af specialister er altid klar til at finde løsninger,
der passer til dine behov og hjælper dig med at nå dine mål

  • Dialog om dine mål på både kort og lang sigt
  • Holistisk formueplanlægning
  • Din personlige risikoprofil
  • Individuel strategi og handlingsplan
  • Individuelle porteføljer

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe med?

Få alle fordelene i dag. Bliv Private Banking kunde i Danske Bank