Investeringer i en urolig tid

De finansielle markeder er langt fra immune over for energikrisen, inflationen, rentestigningerne og frygten for recession. Men hvad er egentlig de gode råd til dig og dine investeringer? Vores eksperter klæder dig på til at forstå mulighederne og mekanismerne.

Se vores råd om investering

Dine visioner - vores ekspertise

Vi hjælper dig med at tage hånd om din formue, så du har mulighed for at
gøre en reel forskel for netop det du brænder for.

 Holistisk formueplanlægning

Læs mere


Investering der passer til dig

Læs mere


Eksklusive fordele med dit platinkort

Læs mere


Holistisk formueplanlægning

Med udgangspunkt i din samlede formue og hvad du ønsker at opnå, udvikler vi sammen en individuel plan til dig og din familie, så I kan leve det liv, I ønsker. I dag og i fremtiden.

Læs mere

Mød dit team

Mød specialisterne, der hjælper dig med at planlægge din fremtid og gøre din hverdag mere enkel.


Din personlige Private Banker

I samarbejde med et team af specialister giver din Private Banker dig relevante perspektiver på dine økonomiske udfordringer og muligheder set i lyset af, hvordan du ønsker at leve dit liv.

Investeringsrådgiver

Din investeringsrådgiver hjælper dig med at finde den rigtige investeringsløsning baseret på dine mål, præferencer og risikovillighed. Som din sparringspartner giver vi dig løbende investeringsrådgivning baseret på Danske Banks aktuelle syn på markedet.

Læs mere om investering

Formuerådgiver

Som Private Banking-kunde får du også adgang til vores erfarne formuerådgivere. De kan rådgive dig inden for komplekse områder som arveplanlægning, generationsskifte af virksomhed og pension.

Læs mere om formueplanlægning


Øvrige specialister i dit udvidede team

Uanset om du har spørgsmål til den daglige økonomi, er i tvivl om skattemæssige konsekvenser eller brug for rådgivning relateret til din virksomhed, så står Danske Banks erfarne specialister klar til at hjælpe dig. Din Private Banker hjælper dig med at identificere, hvilke specialister der kan være de rigtige at få med på netop dit team.

Bliv ringet op

5 råd: Når dit FlexLån skal rentetilpasses

Skal du binde renten fast? Holde pause i afdragene? Eller fortsætte som nu? Hvis renten på dit FlexLån® skal tilpasses 1. april 2023, så læs vores råd her.

Læs de 5 råd

Skal du købe eller sælge bolig i 2023?

Går du med tanker om at købe eller sælge bolig i år? Få gode råd og overvejelser fra Realkredit Danmarks cheføkonom Christian Hilligsøe Heinig, der giver sit bud på, hvad vil der ske på det danske boligmarked i 2023.

Se rådene her

Få alle fordelene i dag. Bliv Private Banking kunde i Danske Bank