Søger du en forvaltningsafdeling, hvor du kan få hjælp til alt fra daglige administrative opgaver til udarbejdelse og revision af fonderegnskaber til komplekse spørgsmål om investering, skat og jura?

Vi har vi samlet alle kompetencer ét sted, så du trygt kan overlade forvaltningen til os, mens du koncentrerer dig om det vigtigste - formålet med fonden.

Investering

Ikke-erhvervsdrivende fonde med en formue på over en million kroner skal placere formuen i en godkendt forvaltningsafdeling. Fondens formue skal investeres efter særlige regler.

Vi tilbyder en række løsninger, alt efter hvor involveret bestyrelsen ønsker at være i den løbende investeringspleje. I tæt dialog med bestyrelsen rådgiver vi om investeringerne ud fra fondens strategi og forventningerne til afkast.

Ønsker bestyrelsen at bruge tiden på andet end investering, tilbyder vi Flexinvest Forvaltning Fonde. Det er en løsning, hvor investeringerne bliver aktivt plejet af professionelle investeringseksperter.

Regnskab og revision

Vi har stærke kompetencer inden for udarbejdelse og revision af fonderegnskaber og et indgående kendskab til fondes skatteforhold.

Derudover får bestyrelsen hjælp til det praktiske såsom betaling af omkostninger, udbetaling og skatteindberetning af legater og honorarer samt udarbejdelse af fondens selvangivelse.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne

Helhedsløsninger til fonde 45 12 89 63

Regnskab & revision 45 12 89 61

Skriv til os