På grund af restriktioner på mulighederne for at mødes til fysiske oplæg, blev årets Financial School afholdt som tre webinars med spændende gæster i studiet. Temaerne for de tre arrangementer var:

  • Financial School – Daglig økonomi
  • Financial School – Køb af bolig
  • Financial School – Investering basis/udvidet

I artiklen her kan du se de tre webinars i fuld længde. Du er også velkommen til at sende dem til et ungt menneske i din familie, som måske ville finde dem interessante.

Daglig Økonomi

I webinaret om daglig økonomi er der fokus på at klæde unge på til de økonomiske situationer de kan komme til at stå i, i deres dagligdag fremover. Det inkluderer introduktion til de mest gængse økonomiske begreber, redskaber til at styre økonomien, introduktion til pension, boligtyper og særlige begivenheder som eksempelvis sabbatår med rejser.

Se Financial School afsnit 1 her:


Køb af bolig

I andet afsnit handler det om boligkøb for unge i Private Banking. Værterne Marc Lind og Nikolaj Ditlevsen fra Private Banking har besøg af en erfaren ejendomsmægler og sammen sætter de fokus på, hvilke overvejelser man bør gøre sig inden en flytning, forskellige boligtyper, valg af den rette finansiering, hvordan det påvirker ens økonomi og overvejelser om at flytte til udlandet eller køb af bolig som investering.

Se Financial School afsnit 2 her:


Investering basis/udvidet

I tredje afsnit er der fokus på investering. Værterne Marc og Nikolaj har besøg i studiet af senioranalytiker i Danske Bank, Jacob Hvidberg Falkencrone, og det handler blandt andet om, hvorfor man skal investere og hvordan man kommer i gang, men også hvad aktier og obligationer er, hvordan man opbygger en portefølje, og hvad man skal vide om adfærd og psykologi, for at kunne træffe de bedste investeringsbeslutninger.

Se Financial School afsnit 3 her:


Financial School i 2021

Hvis du er forælder til en ungt menneske, som kunne være interesseret i at deltage i Financial School i 2021, vil vi opfordre dig til at sige det til din Private Banker.

Det er endnu uvist om Financial School bliver afholdt online eller med fysisk fremmøde i 2021.