Den årlige Euromoney-undersøgelse, hvor aktører på tværs af finanssektoren vælger den bedste rådgivning og de stærkeste løsninger, er netop offentliggjort. Og Danske Banks Private Banking-forretning i Danmark får 11 priser – heriblandt prisen som landets bedste formueforvalter.

"Vi er meget stolte over de flotte resultater, der især skyldes en ufattelig dedikeret medarbejderindsats. Resultaterne vidner samtidig om, at de tiltag og løsninger, vi i samarbejde med Asset Management har sat i søen det seneste års tid, gør en forskel, og at det er noget, der også bliver bemærket af vores kunder”, siger Bente Nielsen, chef for Private Banking i Danmark.

Forstærket fokus på alternative investeringer
Samtidig arbejder Danske Bank på at styrke positionen som en af de velhavende danskeres foretrukne banker, når det gælder afkast på deres investeringer.
Derfor har banken for nylig åbnet to fonde for private investorer, som ellers normalt er forbeholdt institutionelle investorer. Her er fokus på alternative investeringer som for eksempel infrastruktur, skov og landbrug, ejendomme, hedge fonde og kreditobligationer.

”Danskerne er blevet ret gode til at investere i aktier og obligationer selv. Vi leder derfor efter afkast andre steder, som vi så kan tilbyde vores kunder at få en del af. De nye fonde kan give vores formuende kunder mulighed for at få en del af det afkast, som ellers ikke var inden for deres rækkevidde,” siger Bente Nielsen.

Skal vi forvalte din formue?
Kontakt os og hør, hvilken sparring og hvilke løsninger du kan få.
Bliv ringet op
Disse priser gik til Private Banking i Danmark
Best Private Bank/Wealth Manager Overall
Best Private Bank/Wealth Manager for Ultra High Net Worth clients (>US$30m - US$250m)
Best Private Bank/Wealth Manager for Mass/Super Affluent clients (US$100K to US$5m)
Investment Management
Family Office Services (either independent or department)
Next Generation
Capital Markets and Advisory
International Clients (serving domestic clients that require access to global markets and global banking)
Technology(a) Innovative or Emerging Technology Adoption
Technology(b) Data Management and Security in Private Banking and Wealth Management 
Family governance/succession planning

Denne artikel er markedsføringsmateriale og udgør ikke investeringsrådgivning. Vær altid opmærksom på, at historisk afkast ikke er en indikation af fremtidigt afkast, som kan være negative. Rådfør dig altid med dine professionelle rådgivere omkring juridiske, skattemæssige, finansielle og andre aspekter, der kan være relevante for at vurdere egnetheden og hensigtsmæssigheden af en investering.