Hvis du driver en mindre virksomhed, hvor der ikke er behov for flere brugere til netbanken eller integration med økonomistyringsprogrammer, kan Netbank Erhverv være den bedste løsning for dig.

Netbank Erhverv minder i sin opsætning om vores netbank til private – både på computere og i apps til telefon og tablet. Det betyder, at du får en løsning, som gør det muligt for dig nemt og enkelt få overblik over og håndtere din daglige økonomi for din virksomhed og privat.

Interesseret i Netbank Erhverv?

Hvis du vil vide mere om Netbank Erhverv, og hvordan du kan få glæde af løsningen, så ring til os på 45 14 00 00 eller book et møde med en af vores rådgivere:

Book møde

Hvem er Netbank Erhverv relevant for?

Vi har rigtig mange kunder, der med stor tilfredshed bruger Netbank Erhverv til at styre deres virksomheds økonomi. Her kan du læse lidt mere om, hvad der kendetegner dem.

Brugerne af Netbank Erhverv:
  • driver ofte enkeltmandsvirksomheder – i hvert fald har de kun en person til at bruge netbanken
  • har enkle bankbehov – det vil sige, at de har brug for en eller få konti til at modtage og overføre penge fra, men har ikke behov for eksempelvis mere avancerede værktøjer til at styre likviditeten
  • bruger også mobil og tablet til at ordne deres bankforretninger

Sikkerheden i top

Uanset hvilken af vores onlineløsninger, du bruger, er dine data godt beskyttede. IT-sikkerhed er helt afgørende for os, og derfor har vi avancerede sikkerhedssystemer. Der er også meget, som du med enkle skridt selv kan gøre for at beskytte din virksomhed mod IT-svindel.

Læs mere

District - alternativet til virksomheder med mere komplekse økonomiske behov 

Alternativet til Netbank Erhverv er vores finansielle platform til virksomheder, som vi kalder District. Med District får du alt det, du har brug for til at klare virksomhedens økonomi i det daglige, og samtidig får du en række muligheder, der ikke findes i Netbank Erhverv, for eksempel:

  • Adgang til flere brugere – og mulighed for at give dem forskellige rettigheder i systemet
  • Værktøjer til optimal likviditetsstyring - på tværs af konti, valutaer og landegrænser
  • Mulighed for at tilvælge specialiserede moduler, så løsningen bliver skræddersyet til din virksomheds behov
  • Udvidet beskyttelse mod misbrug ved blandt andet to-trins-godkendelse af betalinger og automatiske adviseringer ved selvvalgte beløbsgrænser
  • Integration med økonomistyringsprogrammer ved hjælp af filer

Få mere at vide om District her.

Tal med en rådgiver 

Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der passer til din virksomhed, så ring til os på 45 14 00 00 eller book et møde med en af vores rådgivere:

Book Møde

Du kan også sammenligne forskellene i tabellen nedenfor.