Som kunde i Private Banking kan du sammensætte dine forsikringer hos Tryg, så de passer præcis til dine behov. Tryg tilbyder en lang række fordele – og som kunde i Danske Bank får du ekstra fordele oveni.

Mange fordele - Samme pris

Du får samlet set dine nye forsikringer til samme pris, som du giver i Danske Forsikring i dag – og 1.000 kr. ekstra i velkomstrabat* det første år, hvis du skifter til Tryg inden d. 1. oktober 2019.

Kontakt din Private Banker, hvis du er interesseret i at høre mere og få et samlet forsikringstilbud fra Tryg – så hjælper vi med at booke møde med en Private Banking Tryg-assurandør.

*Velkomstrabatten gælder det første år, hvis din husstand skifter til Tryg inden den 1. oktober 2019 og køber privatforsikringer, som er en indboforsikring og mindst to af følgende forsikringer: Hus-, fritidshus-, person-, bil-, motorcykel- og årsrejseforsikring.

Særlige Private Banking fordele

Som Private Banking-kunde har du adgang til helt særlige fordele i Tryg. Du kan mødes med vores faste Private Banking-assurandør i banken, på et online møde, derhjemme eller på dit arbejdssted – hvad der passer dig bedst. Du får også adgang til en attraktiv fordelsaftale og et VIP-kundeservicenummer, så du hurtigt kan komme i kontakt med Tryg, hvis uheldet er ude, eller hvis du har spørgsmål til dine forsikringer. Du kan naturligvis også se og ændre dine forsikringer online på Min side på tryg.dk/danskebank.

Har du børn, kan du det første år få en gratis børneulykkeforsikring til alle børn i husstanden under 12 år. Har du større børn, får du forsikringen Ung bag rattet som en del af bilforsikringen, så der ikke skal betales ekstra selvrisiko, hvis dit voksne barn laver skade på bilen. Derudover har Tryg en bred vifte af øvrige forsikringer, der kunne være relevante for dig, som for eksempel bådforsikring og au pair-forsikring.

Øvrige Danske Bank fordele – med fokus på forebyggelse

Derudover får du adgang til en lang række øvrige Danske Bank-fordele. Som kunde i Danske Bank giver Tryg 15 % på indboforsikringen, hvis du samtidig køber hus-, bil-, MC-, fritidshus-, årsrejse- eller personforsikring. Derudover får du en alarm som en del af indboforsikringen – du kan vælge mellem indbruds-, vand- eller røgalarm. Og du får bolighjælp via din husforsikring – f.eks. til at få fjernet et aktivt hvepsebo eller et træ, der er ved at vælte ned i dit hus. Og hvis du køber husforsikringens superpakke, følger der en rottespærre med.

Hvis du er under 30 og ikke er husejer, kan du få fast lav pris på dækning af dine ting inklusiv cykel og op til 30 % rabat på bilforsikring via app’en Tryg Drive. Og er du fyldt 30, får du automatisk Trygs billigste bilforsikring, uanset hvor mange år, du har kørt.

Få overblik over de generelle Danske Bank fordele her.

Beskyt din virksomhed med god erhvervsdækning

Har du egen virksomhed eller holdingselskab, giver Tryg også gode fordele i forbindelse med erhvervsforsikring. Blandt andet får du automatisk netbankforsikring med i din erhvervsforsikring, du kan købe netbankforsikring til dit holdingselskab til en god pris, og du kan købe cyberforsikringen eProtect, som giver dig hurtig eksperthjælp døgnet rundt, hvis du bliver udsat for hacker- eller virusangreb.

Få overblik over fordele for Danske Bank erhvervskunder her.