June er en såkaldt robo-advisor, som, baseret på en række svar, beregner, hvilken af Junes investeringsfonde, banken anbefaler til den enkelte kunde. Det tager ca. 10 minutter at komme i gang, og det hele foregår på June.dk eller via Junes iOS app.

3229830f-00090249-2b9f8262

Lavere priser og ansvarlig investering
June har netop lanceret fire nye investeringsfonde, som har lavere priser og er screenet efter principper for ansvarlig investering. Det betyder, at June-fondene ikke investerer i virksomheder, som for eksempel er involveret i sanktionerede våben som landminer, klyngebomber, kemiske- biologiske- og atomvåben eller virksomheder, der tjener størstedelen af deres penge på kul. Samtidig bliver der taget højde for, om virksomhederne har ordentlige arbejdsforhold og en ansvarlig ledelse. Læs mere her.

Med de nye June-fonde koster det årligt 0,69% + indirekte omkostninger (0,19% – 0,25%) af den samlede investerings værdi at investere. Der er ingen kurtage eller andre omkostninger forbundet med June – hverken ved faste månedlige indbetalinger eller hvis der trækkes penge ud.

Både privatpersoner og virksomheder kan investere med June.

Nysgerrig? Læs mere på:

June.dk

Hvad er en robo-advisor?

En robo-advisor er en digital investeringsrådgiver, der, på baggrund af svar på en række spørgsmål, giver en anbefaling til en investering, som passer til den enkeltes ønsker og økonomiske situation. Siden de første robo-advisors blev introduceret i USA i 2008, har de ført til en forandring af investeringsmarkedet, som nu for alvor er på vej til Danmark.

Læs mere

Få vores ugentlige nyheder om investering

Tilmeld dig