Det er ikke hver dag, der kommer helt nye låntyper på markedet i Danmark. Men Realkredit Danmark lancerer nu, som de første i Danmark, et 30-årigt realkreditlån med fast rente, der samtidig giver mulighed for afdragsfrihed i op til alle 30 år (når du har friværdi og økonomi til det) eller mulighed for løbende at skrue op eller ned for afdragene.

Hvad kan det Flexlife® med fast rente gøre for mig?

Det er vigtigt, at dit realkreditlån passer til der, hvor du og familien er i livet. Med FlexLife® med fast rente kan der være nye muligheder for mange boligejere, der har en belåningsgrad under 75%. Det koster lidt mere i bidrag, sammenlignet med andre fast forrentede realkreditlån med afdrag, fordi du kan ændre på lånet undervejs. Hvis du synes, det lyder interessant, og vil se, hvad det nye Flexlife® kan gøre for dig og din økonomi, så kontakt din Private Banker for en gennemgang af dine muligheder.

FlexLife® udbydes af Realkredit Danmark og formidles af Danske Bank.

Læs meget mere om nyhederne på FlexLife® her

Læs mere

Efterspørgslen efter FlexLife® har været meget stor. Kunderne er glade for den tryghed og fleksibilitet, denne særlige realkredittype giver. Derfor er jeg meget glad for, at vi nu også har FlexLife® med fast rente på hylderne.Carsten Nøddebo Adm. direktør, Realkredit Danmark