Visa/Dankort

Det klassiske debetkort


 • Betal dine køb med det samme
 • Kontaktløs betaling
 • Hæv penge verden over

Bestil dit Visa/Dankort
Kontakt din Private Banker eller ring til os døgnet rundt på 45 13 00 00

Visa/Dankort er dit kort til brug i hverdagen, og når du rejser. Du kan betale med kortet i de fleste butikker, og du kan hæve penge i flere end 400.000 pengeautomater verden over.

I Danmark kan du desuden hæve kontanter i andre bankers pengeautomater uden gebyr.

Når du bruger kortet, bliver pengene trukket på din konto inden for kort tid – oftest samme dag. Det er derfor let at følge med på din konto og se, hvor mange penge du har brugt.

Visa/Dankort

Fakta

 • Betal i dagligdagen og på rejser

  Du kan betale varer eller serviceydelser med Visa/Dankort i butikker, hvor de tager imod Dankort og/eller Visa. Det gælder også i netbutikker. Vælger du at betale med Visa i stedet for Dankort i en netbutik, vil du være bedre stillet, hvis du får brug for at gøre indsigelser mod butikken.

  Læs mere om indsigelser

  Returnerer du en vare, kan de fleste butikker tilbageføre beløbet til dit Visa/Dankort.

 • Hæv kontanter

  Du kan bruge Visa/Dankort til at hæve kontanter i pengeautomater og i de fleste danske pengeinstitutter. I udlandet kan du hæve i automater og pengeinstitutter, der tager imod Visa-kort. Der kan være gebyrer forbundet med at hæve kontanter. Det kan du læse mere om i prislisten.
 • Sikkerhed

  Visa/Dankortet er personligt og må kun bruges af dig. Når du modtager kortet, skal du underskrive det med det samme. Der er desuden en pinkode tilknyttet, som du skal lære udenad. Har du mistanke om, at andre har haft adgang til koden eller kortet, skal du kontakte banken med det samme.

  Mister du dit Visa/Dankort, skal du spærre det. Det kan du let og hurtigt gøre i din mobilbank, netbank eller tabletbank. Kan du ikke finde dit kort, kan du nemt lukke det i mobilbanken og genåbne det, hvis det dukker op igen. Er kortet stjålet eller tabt, kan du genbestille det i både mobilbank, netbank og tabletbank. Har du ikke adgang til din mobilbank, netbank eller tabletbank, kan du i stedet ringe til os døgnet rundt på telefon +45 7020 7020.

  Læs mere om spærring af kort

 • Maksimumforbrug

  Som udgangspunkt kan du bruge dit Visa/Dankort til at købe for det beløb, du har på din konto. Der eksisterer dog et maksimumbeløb pr. løbende 30 dage (og et maksimumbeløb pr. dag), hvis du bruger Visa-delen af kortet. Det gælder, uanset om du bruger Visa i Danmark eller i udlandet. Rammer du disse maksimumsbeløb, blokeres dit kort automatisk.

  Se alle relevante beløbsgrænser under Priser & Vilkår
 • Ekstra sikkerhed, når du handler online

  Hvis du betaler med Dankort i en butik på nettet, og du handler for mere end 450 kr. skal du fra 8. januar 2017 altid indtaste en sikkerhedskode.

  Du får en sms med en engangskode. Koden bruger du til at bekræfte betalingen med. Når engangskoden er godkendt, kan du fortsætte/gennemføre handlen. Taster du en forkert kode, bliver betalingen afvist, og du skal starte forfra.

 • Omkostningsberegner

  Vil du gerne vide, hvad det vil koste at bruge dit kort til at betale et beløb i en anden europæisk valuta end danske kroner, kan du bruge vores Omkostningsberegner.

Kort

Tips & råd

Hvad kan vi hjælpe med?

Få alle fordelene i dag. Bliv Private Banking kunde i Danske Bank