Mastercard – til hverdag, rejser og drømme

Få den nyeste generation af Mastercard i Danske Bank

Kreditkort fra Danske Bank virker både som kontaktløst kort, debetkort og kreditkort, så dit Mastercard egner sig til både hverdagens indkøb og til større beløb. Du kan betale med kortet i de fleste butikker i Danmark – og mere end 36 millioner steder i verden.

Hurtigt og nemt

Langt de fleste butikker giver dig mulighed for at betale kontaktløst. Det går hurtigt – og er beløbet under 350 kr. behøver du ikke indtaste pinkode.

Så nemt er det med kontaktløse kort

Debet & Kredit

Du har to kort i ét med dit Mastercard. Kreditkortet samler alle dine køb for en måned af gangen. Debetfunktionen fungerer lige som dankortdelen af dit Visa/Dankort, hvor beløbet trækkes med det samme på din konto.  Du bestemmer selv, hvad du bruger hvornår.

Læs mere om hvordan du kan bruge kortet i dagligdagen

Kortsikkerhed

Vi har gjort det nemt for dig at beskytte dit kort mod misbrug. Bestem hvor dit kort skal kunne bruges – og få besked hvis der bliver forsøgt at købe på det. 

Se her hvordan kortsikkerhed fungerer

Rateopdeling

Få en økonomisk buffer med dit Mastercard. Rateopdeling giver dig mulighed for at dele et enkelt køb på dit kreditkort  op i 2-12 rater. 

Se hvor nemt det er at bruge rateopdeling

Spær selv dit kort

Bliver kortet væk, kan du hurtigt og nemt spærre det i din mobilbank. Finder du kortet, er det lige så nemt at åbne det igen. Skal du have genbestilt kortet, klares det også hurtigt uden, at du behøver at ringe til os. 
Her ser du, hvor nemt det er

FAQ

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.