Snart byder vi dig velkommen til District

Business Online bliver snart til District, vores nye finansielle platform for virksomheder. Med District får du alt det, du kender og bruger i Business Online i dag – og du får en platform, der er klar til fremtidens muligheder.

Du skal ikke selv gøre noget i forbindelse med skiftet til District. Det sker helt automatisk, og alle dine data og funktioner fra Business Online vil være klar til dig, når du logger på første gang.

 


 

Hvornår får du District?

Du kan se, hvornår du får District, under "Brugerinformation" på forsiden af Business Online.

Vær opmærksom på, at tidspunktet kan ændre sig. Du får besked på forsiden af Business Online, hvis det sker.

Se hvordan du bruger District

0aee6294-00090249-b531a984

 

Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til District – du er velkommen til at kontakte os på 70 114 115 eller districtsupport@danskebank.dk.

Du vil føle dig hjemme fra starten


Du skal ikke selv gøre noget i forbindelse med skiftet til District – du kommer helt automatisk over på den nye platform.

Når du logger på, vil alle dine funktioner, data og konti fra Business Online være der. Du kan derfor tage District i brug med det samme og bruge platformen, præcis som du bruger Business Online i dag.


Hvordan logger du på District?

Du logger på District ved at indtaste de samme log-on oplysninger, som du bruger til Business Online i dag. Du skal blot vælge “District” i menuen “Log på” i øverste hjørne af vores hjemmeside, hvor du normalt logger på Business Online.

Hvis du kommer til at vælge “Business Online” i log-on menuen efter, du har fået District, bliver du alligevel Iogget på District, så du behøver ikke tænke på, hvilket menupunkt du skal vælge.

 

People sitting on a bench

Hvad er nyt i District?

Når du logger på District, vil du se en helt ny forside – et dashboard – som giver dig et bedre finansielt overblik og gør det nemmere for dig at klare bankforretningerne.

Du kan nemt ændre og tilpasse dashboardet ved at tilføje, fjerne eller flytte widgets – det vil sige indhold, der giver dig hurtig adgang til konti, betalinger og hvad du ellers skal bruge i det daglige arbejde. På den måde får du lige præcis det overblik, der passer til dine behov.

I menuen til venstre i District finder du alle de funktioner, du kender fra topmenuen i Business Online.

I videoen nedenfor kan du se, hvor nemt det er at bruge District.


Har din virksomhed Business Online-aftaler i andre lande?

Vær opmærksom på, at hvis din virksomhed har Business Online-aftaler i andre lande, får brugerne på disse aftaler først District på et senere tidspunkt.

Klar til fremtiden

District er bygget til at vokse med din virksomhed og opfylde dine behov, efterhånden som de ændrer sig. Hvis du for eksempel skal skalere, ansætte medarbejdere eller gå internationalt, kan du udvide District, så du nemt kan bevare overblikket og håndtere risici og administration. 

Med District har vi taget de første skridt mod en finansiel platform, der er bygget til at samle dine finansielle data. Vi vil løbende føje nye funktioner og services til District. Og platformen er designet til at rumme løsninger fra andre finansielle udbydere i fremtiden, så du kan få et samlet overblik over dine finansielle data ét sted.

 

Spørgsmål og svar

Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til District – du er velkommen til at kontakte os på 70 114 115 eller districtsupport@danskebank.dk.

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.