Brexit

Storbritanniens beslutning om at forlade EU den 31. December 2020 medførte ændringer til nogle af de produkter og services, vi tilbyder dig som kunde i Danske Bank, når du har adresse i Storbritannien. Som følge af engelsk lovgivning er vores udbud af produkter og services i Storbritannien begrænset, og vi må ikke længere proaktivt tilbyde dig nye produkter eller services eller markedsføre dem over for dig.

Planlægger du at flytte til Storbritannien?
Hvis du planlægger at flytte til Storbritannien permanent eller midlertidigt for f.eks. at studere, anbefaler vi, at du kontakter os, inden du flytter. Vores rådgiverteam i ”Living Abroad” har erfaring med at rådgive kunder, der bor i Storbritannien, og de vil kunne hjælpe dig med at forberede din flytning. Læs mere om vigtige ting at overveje i vores checkliste.

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til, hvad Brexit betyder for dig som kunde i Danske Bank, eller du skal flytte til eller fra Storbritannien, er du meget velkommen til at kontakte os på livingabroad.uk@danskebank.dk eller 45 13 33 00, så vi kan hjælpe dig.

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.