Brexit

Hvad betyder det for dig som kunde i Danske Bank?

 

Storbritannien forlod formelt EU den 31. januar 2020. Frem til udgangen af 2020 er der en overgangsperiode, hvor landet fortsat er underlagt EU-lovgivning og er en del af det indre marked og toldunionen.

Det betyder, at Brexit indtil udgangen af 2020 ikke har betydning for de produkter og services, vi leverer til kunder, der er bosiddende eller hjemmehørende i Storbritannien, eller som har produkter eller services hos os i Storbritannien.

Hvad sker det efter Brexit – og hvad betyder det for dig som kunde?
Vi forbereder os på et hårdt Brexit – det vil sige et scenarie, hvor der ikke bliver indgået en aftale mellem Storbritannien og EU.

Det betyder, at Brexit efter den 31. december 2020 kan have indflydelse på, hvordan vi kan være bank for dig fremover, hvis du bor i Storbritannien. Hvis Brexit har betydning for dit kundeforhold med os, har vi kontaktet dig via brev for at fortælle dig om ændringerne til de produkter og services, du benytter dig af.

Vi vil som bank fortsat være til stede i Storbritannien og vil gøre vores bedste for at servicere vores kunder også efter Brexit.

Begrænset udbud af produkter i Storbritannien efter Brexit
Som følge af ændringer i den britiske lovgivning vil vores udbud af produkter og services i Storbritannien være begrænset efter Brexit, og vi kan ikke længere markedsføre eller proaktivt tilbyde nye produkter eller services til kunder, der bor i Storbritannien.

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål til Brexits betydning for dit engagement med Danske Bank eller skal flytte til eller fra Storbritannien, er du velkommen til at ringe til os på +45 45 13 33 00, så vi kan hjælpe dig.