Få firmabilen, præcis som du vil have den

Som kunde i Danske Bank kan du nemt lease din næste firmabil. Med vores nye onlineløsning BLUE, som vi tilbyder sammen med Nordania Leasing, kan du bygge din firmabil, præcis som du vil have den – med det udstyr og de services, der passer dig.

BLUE giver overblik og gør det nemmere for dig at vælge, og du kan træffe din beslutning i ro og mag. Når du har valgt, hvad du vil have, går en af Nordania Leasings rådgivere det hele igennem for dig. Så er du sikker på, at du får den bedst mulige løsning for dig og din virksomhed.

Prøv BLUE

Med BLUE får du:
  • Mulighed for unik sammensætning af bil, finansiering og services
  • Mærkefrihed
  • Online-bilguide
  • Skarpe priser og et attraktivt beskatningsgrundlag
45C735E47DD50674

Bevar likviditeten i virksomheden

Leasing er en attraktiv måde at finansiere firmabiler på for mange virksomheder. Med leasing kan du bevare likviditeten i virksomheden, fordi du ikke behøver at binde penge i bilen.

I stedet for at gøre indhug i likviditeten eller stifte gæld kan du lease din firmabil og på den måde bevare det økonomiske råderum.

Gunstige skatteregler og kontrol over udgifterne

Hvis du vælger at lease i stedet for eje, får du også glæde af fordelagtige skatteregler. Du kan trække leasingafgiften fra i skat som en driftsomkostning, og du kan modregne momsen i dit momsregnskab.

Samtidig har du mulighed for at bevare kontrollen over dine udgifter, når du leaser. Du betaler en fast leasingafgift hver måned, og du kan tilknytte serviceaftaler og forsikringer, så du kan holde fokus på forretningen.

Er du i tvivl?

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, kan du trykke på pæren på BLUE og svare på 4 spørgsmål. Du kan også kontakte vores specialister i firmabiler i Nordania Leasing på 45 12 12 12 eller firmabiler@nordania.dk. De kan hjælpe dig og fortælle dig mere om dine muligheder med leasing.

Prøv BLUE

Ring til vores specialister i firmabiler på 45 12 12 12

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.