Book et onlinemøde med os

Hold dit næste møde med os online. Det er en nem og sikker måde at møde vores eksperter og rådgivere på, når det passer dig. På et onlinemøde kan du få rådgivning, præcis som når du mødes med os fysisk. Du bestemmer tid og sted, og hvor mange der skal deltage.

Du får et link på mail inden mødet, som du blot skal klikke på for at deltage, og du vælger selv, om du vil deltage via din telefon, tablet eller computer. På mødet guider vi dig nemt igennem selv komplekse emner – rådgiveren deler sin skærm med dig og de andre deltagere, så I kan få vist beregninger og grafik på en overskuelig måde.

  • Du kan nemt tale med os online – på din arbejdsplads, hjemme eller et andet sted, der passer dig.
  • Alt, du behøver, er din telefon eller tablet og adgang til internettet.
  • Vi kan hjælpe dig med alt lige fra dine daglige bankforretninger til risikostyring og forretningsplanlægning. 

Book onlinemøde

1

Book et onlinemøde

Book dit onlinemøde ved at ringe til os på 70 13 30 00, mandag til torsdag kl. 8-18 og fredag kl. 8-16. Du kan også booke mødet ved at trykke knappen ”Book onlinemøde” ovenfor. Så vender vi tilbage til dig for at aftale et tidspunkt, der passer dig, og kort tale om, hvad mødet skal handle om.

2

Du får et link til mødet på mail

En halv time før mødet sender rådgiveren dig et link til mødet på mail. Der kan deltage så mange personer på mødet, som du ønsker – husk blot at oplyse navne og mailadresser på alle deltagere inden mødet. Når I er på via linket, ringer rådgiveren til jer og deler sin skærm med jer. Mødet holdes via Adobe Connect.

3

Beregninger og illustrationer direkte på skærmen

Under mødet kan du se beregninger, illustrationer og et billede af rådgiveren på skærmen – ligesom når I står ansigt til ansigt på fysiske møder.

Ofte stillede spørgsmål om onlinemøde