Book et onlinemøde med os

Hold dit næste møde med os online. Det er en nem og sikker måde at møde vores eksperter og rådgivere på, når det passer dig. På et onlinemøde kan du få rådgivning, præcis som når du mødes med os fysisk.

Inden mødet får du et link, som du skal klikke på for at deltage. Du vælger selv, om du vil deltage via din telefon, tablet eller computer.

På mødet guider vi dig igennem selv komplekse emner – rådgiveren deler sin skærm med dig og viser dig beregninger og illustrationer på en overskuelig måde.


  • Du kan nemt tale med os online – i din virksomhed, hjemme eller et andet sted, der passer dig
  • Alt, du behøver, er din telefon, tablet eller computer
  • Vi kan hjælpe dig med alt lige fra dine daglige bankforretninger til risikostyring og forretningsplanlægning 

Book onlinemøde

1

Book et onlinemøde

Book et onlinemøde med det samme ved at klikke på knappen ovenfor. Du får vist de tilgængelige tidspunkter og rådgivere og kan vælge, hvad der passer dig. Hvis du ikke finder et tidspunkt, som passer, er du altid velkommen til at ringe til os på 70 13 30 00.

2

Du får et link til mødet på mail

En halv time før mødet får du et link til mødet på mail. Du kan invitere en ekstra person med – husk blot at oplyse personens navn og e-mail inden mødet. Hvis der skal flere med på mødet, kan de være med på medhør på en konferencetelefon eller lignende. Når I er på via linket, ringer rådgiveren jer op. Mødet holdes via Adobe Connect.

 

3

Beregninger og illustrationer direkte på skærmen

Under mødet kan du se beregninger, illustrationer og et billede af rådgiveren på skærmen – ligesom når I står ansigt til ansigt på fysiske møder.

Spørgsmål og svar

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.