Har din virksomhed overskudslikviditet, kan det være en dårlig forretning at lade pengene stå på en bankkonto – ikke mindst i et lavrentemiljø, hvor renten er lav og inflationen potentielt udhuler værdien af pengene år efter år. 

I stedet kan du overveje at investere pengene. Ved at investere overskudslikviditeten i værdipapirer kan du på længere sigt få et højere forventet afkast af pengene, hvis du er villig til at påtage dig den højere risiko.

I Danske Bank kan vi tilbyde løsninger, der gør det nemt, enkelt og overskueligt at investere, uanset om du selv ønsker at styre investeringerne eller foretrækker at lade vores eksperter investere for dig.

Book et møde med en af vores investeringseksperter, hvor du får afdækket, hvilken risikoprofil og løsning der passer til dig.

Book møde

Investér din virksomheds opsparing med June

Med June kan du nemt investere for din virksomhed, så du kan aktivere den overskydende kapital. June er simpel digital investering, men uden investeringsrådgivning og porteføljepleje. Invester, når det passer dig – du har kontrollen.

  • Alternativ til konti med meget lav rente
  • Hæv og sæt ind, når det passer dig
  • Nemt at se, hvordan din investering udvikler sig
  • Det tager kun 10 minutter at komme i gang

Læs mere

Strategisk rådgivning
En investering bør altid tage afsæt i en investeringsprofil for din virksomhed, og den hjælper vi dig med at fastlægge. Her inddrager vi blandt andet variable som risikovillighed og tidshorisont – dvs. hvornår du forventer, at din virksomhed skal bruge overskudslikviditeten – og ud fra investeringsprofilen kan vi anbefale løsninger, der passer til din virksomhed.

Når vi investerer på vegne af kunder i Danske Bank, er risiko altid et nøglebegreb. Vi lægger stor vægt på, at du aldrig tager større risici med dine investeringer, end du er tryg ved og har råd til, og vi lægger stor vægt på at sprede dine investeringer på tværs af mange forskellige værdipapirer, så du ikke er unødigt sårbar over for negativ udvikling i enkelte værdipapirer.

Vil I investere? Der er krav om LEI-kode

Selskab, forening eller fond? I skal have en LEI-kode for at handle med værdipapirer og derivater, herunder valutaterminsforretninger, som kan handles på børser eller andre finansielle handelssteder i Europa.
 
Det gælder også, hvis I har en porteføljeplejeløsning, hvor Danske Bank handler for jer. Kravet skyldes EU-regler på investeringsområdet, som hedder MiFID II.


Få mere at vide

Digitale værktøjer
Vi har brugervenlige digitale værktøjer, som gør det nemt og enkelt for dig at overskue og administrere din virksomheds investeringer – uanset om du er på kontoret eller på farten.

Læs mere om District, OneTrader og Markets Online.

Kontakt os eller læs mere
Kontakt os på erhvervdirekte@danskebank.dk eller 70 133 000, hvis du vil høre mere om dine muligheder inden for investering. Ellers kan du læse videre og få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at investere.

Grundlæggende tilbyder vi dig tre forskellige muligheder for at investere, alt efter i hvilken grad du selv ønsker at håndtere og involvere dig i investeringerne: Værdipapirhandel, fonde og pasningsløsninger.