Hvis din virksomhed har overskudslikviditet, kan det være en dårlig forretning at lade pengene stå på en bankkonto – ikke mindst i et lavrentemiljø med høj inflation.

Til gengæld kan det være en god idé at investere pengene både på kort og lang sigt. Vi kan hjælpe dig med at afdække dine muligheder, og vi tilbyder samtidig en række løsninger, der gør det nemt, enkelt og overskueligt for virksomheder at investere.

Strategisk rådgivning

Det er vigtigt at afklare, om jeres overskudslikviditet bør placeres i værdipapirer eller om tiden er moden til at overveje andre strategiske tiltag, f.eks. investering i nye driftsmidler, grøn omstilling, øget udbytte eller afvikling af gæld. Vi rådgiver omkring jeres valgmuligheder med udgangspunkt virksomhedens strategi og målsætninger.

Konto med positiv rente 

Vi tilbyder også forskellige muligheder, hvor du kan sætte overskydende likviditet ind på en konto og få en positiv rente.

Hvis du er District-bruger, kan du helt gratis bestille en opsparingskonto med variabel rente, Danske Netopsparing Erhverv, i Marketplace. 

Log på District og bestil her


Du kan læse mere om opsparingskonti her. 

Brug for strategisk sparring omkring jeres overskudslikviditet? 

Kontakt din rådgiver, ring til os på 45 14 00 00 eller book et møde.

Book møde  

Din investeringsprofil

En investering i værdipapirer bør altid tage afsæt i en investeringsprofil for din virksomhed, og den hjælper vi dig med at fastlægge. Her inddrager vi blandt andet variable som risikovillighed og tidshorisont – dvs. hvornår du forventer, at din virksomhed skal bruge overskudslikviditeten – og ud fra investeringsprofilen kan vi anbefale løsninger, der passer til din virksomhed.

Når vi investerer på vegne af kunder i Danske Bank, er risiko altid et nøglebegreb. Vi lægger stor vægt på, at du aldrig tager større risici med dine investeringer, end du er tryg ved og har råd til, og vi lægger stor vægt på at sprede dine investeringer på tværs af mange forskellige værdipapirer, så du ikke er unødigt sårbar over for negativ udvikling i enkelte værdipapirer.

Digitale værktøjer til investering og likviditetsstyring

Vi tilbyder også brugervenlige digitale værktøjer, som gør det nemt og enkelt for dig at overskue og administrere din virksomheds likviditet og investeringer – uanset om du er på kontoret eller på farten.

Læs mere om vores finansielle platform District, OneTraderMarkets Online og Cash Flow Forecast.