Investér virksomhedens overskydende likviditet

Hvis din virksomhed har overskudslikviditet, kan det være en god idé at investere på de finansielle markeder. Vi gør det nemt, enkelt og overskueligt.

Hvis din virksomhed har overskudslikviditet i længere perioder, kan det være en god idé at overveje at investere på de finansielle markeder. På den måde kommer pengene ud at arbejde, indtil virksomheden har brug for dem igen. Specielt i et lavrentemiljø kan det være mere attraktivt end at have dem stående på en bankkonto.

Vi kan tilbyde løsninger, der gør det nemt, enkelt og overskueligt at investere, uanset om du ønsker selv at styre investeringerne, eller om du foretrækker at lade vores eksperter investere for dig. 

Strategisk rådgivning
Der er meget at forholde sig til, når man skal investere på de finansielle markeder. Vi kan hjælpe med at lægge en investeringsstrategi, der passer til din virksomheds ønsker og behov.

Når vi rådgiver om investering, tager vi altid udgangspunkt i virksomhedens tidsperspektiv og risikovillighed. På den måde kan vi anbefale løsninger, der passer til din virksomhed. 

Bliv fri for overskudslikviditet

Med vores B-t-B-løsning DynamicPay kan du som køber komme af med overskydende likviditet og få rabat på dit køb til gengæld for tidligere betaling. DynamicPay er en onlineløsning, som køber og leverandør kan bruge til at automatisere betaling og fakturering – lige fra pris og betingelser til selve overførslen.
Læs mere om DynamicPay.

Digitale værktøjer
Vi har brugervenlige digitale værktøjer, som gør det nemt og enkelt for dig at overskue og administrere din virksomheds investeringer – uanset om du er på kontoret eller på farten. 

Læs mere om Business OnlineOneTrader og Markets Online.

Kontakt os eller læs mere
Kontakt os på erhvervdirekte@danskebank.dk eller 70 133 000, hvis du vil høre mere om dine muligheder inden for investering. Ellers kan du læse videre og få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at investere.

Grundlæggende tilbyder vi dig tre forskellige muligheder for at investere alt efter i hvilken grad, du selv ønsker at håndtere og involvere dig i investeringerne: Værdipapirhandel, investeringsforeninger og kapitalforvaltning.

Måder at investere på

 • Værdipapirhandel

  Værdipapirhandel

  Hvis du har indsigt i finansmarkederne og har den nødvendige tid, kan du selv investere din virksomheds midler. Det gør du ved at oprette et depot for værdipapirer i Danske Netbank Erhverv eller Business Online. Her kan du købe og sælge aktier, obligationer og valuta, og du kan læse de seneste markedsanalyser fra vores analytikere.

  Før du investerer, er det en god idé at få afklaret din virksomheds investeringsprofil, risikovillighed og tidshorisont, så du får en løsning, der passer til virksomhedens behov. Ring til os på 7020 2296, hvis du vil høre mere om dine muligheder.

  Du kan gratis læse om udviklingen på markederne og få rapporter og anbefalinger fra vores eksperter her.
 • Investeringsforeninger

  Investeringsforeninger

  Hvis du sætter penge i en investeringsforening, behøver du ikke være ekspert på aktier eller obligationer. Foreningens investeringer styres af eksperter, der placerer medlemmernes penge med henblik på at opnå et godt afkast.

  Der findes en lang række investeringsforeninger, som investerer medlemmernes penge i specifikke brancher og geografiske områder. Nogle foreninger investerer i aktier, andre i obligationer – og nogle kombinerer forskellige typer værdipapirer. Eksempelvis kan du investere i europæiske virksomhedsobligationer eller amerikanske aktier. Du har altså gode muligheder for at finde en investeringsforening, der passer til dine behov og din risikovillighed.

  Investeringsforeninger køber typisk en bred vifte af forskellige værdipapirer (fx aktier, obligationer – ofte også i forskellige valutaer), og det er med til at minimere risikoen i din investering i forhold til, hvis du selv investerede i enkelte papirer. Det holder også handelsomkostningerne nede i forhold til, hvis du selv investerede mindre beløb i de samme værdipapirer.

  Ring til os på 33 33 71 71 for at høre mere om, hvordan du kan investere i investeringsforeninger via Danske Bank. Du kan også læse mere om investeringsforeninger her. 
   
 • Kapitalforvaltning

  Kapitalforvaltning

  Kapitalforvaltning er en løsning for større virksomheder og institutionelle investorer, for eksempel fonde, med betydelige investeringsbehov. Typisk skal man investere 50 millioner kroner, for at det giver mening. Hvis det er relevant for din virksomhed, kan du kontakte vores professionelle porteføljeforvaltere hos Danske Capital