Kort

Et betalingskort er ikke bare et betalingskort. Når du driver virksomhed, handler det om at finde en løsning, der gør hverdagen så nem og fleksibel for den medarbejder, der bruger kortet, og så enkel og overskuelig for den, der skal administrere brugen af det. 

MasterCard Corporate Classic

 • Internationalt kreditkort
 • Egnet til arbejdsrelaterede rejseudgifter

545 kr./år
Læs mere

MasterCard Corporate Gold

 • Internationalt kreditkort med udvidet forsikring
 • Fri adgang til lufthavnslounger

1145 kr./år
Læs mere

MasterCard Corporate Platinum

 • Internationalt kreditkort med maksimal tryghed
 • Loungeadgang for kortholder + ledsager

1595 kr./år
Læs mere

MasterCard Corporate Rejsekonto

 • Virtuelt kort til rejseaktiviteter
 • Kan kombineres med andre kortløsninger

350 kr./år
Læs mere

MasterCard Business Debit

 • Internationalt debetkort
 • Betal og hæv kontanter

150 kr./år
Læs mere

Visa/Dankort

 • Betalings- og hævekort
 • Både Danmark og udlandet

150 kr./år
Læs mere

Inden for erhvervskort er det derfor ikke farven på det lille stykke plastik eller kreditstørrelsen, der gør den store forskel. Det er hele systemet bag ved kortet, som kan optimere jeres drift ved at gøre hverdagen lettere for både virksomhed og medarbejder. Dette er naturligvis især relevant, hvis virksomheden har flere medarbejdere.

Du er meget velkommen til at kontakte os på erhvervdirekte@danskebank.dk eller 70 133 000, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med en god kortløsning. Ellers kan du nedenfor læse mere om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Fordele ved kort

 • Fleksibel fakturering

  Fleksibel fakturering

  Vi kan skræddersy faktureringen for brugen af kortene til din virksomheds behov. I kan eksempelvis få kontoudtog på papir eller online, e-fakturaer, og I kan vælge mellem firma- eller privathæftende kort.

  Og vi kan hjælpe jer med at optimere driften ved at tilpasse kortbetalingerne til jeres forretningsprocesser. I kan således få vores faktureringer tilpasset jeres faktureringsdatoer, og fleksibel kreditperiode, så medarbejderne eksempelvis indsender rejseudgifter, før I betaler.
 • Udgiftsstyring

  Udgiftsstyring

  Som virksomhed har I brug for at holde styr på udgifterne og sikre, at I lever op til gældende love og regler. Det kan vi bidrage til gennem let og ubesværet integration med jeres rejseafregningssystem. Det betyder effektive processer med mindre risiko for fejl.

  Vi kan automatisk overføre datafiler til de fleste økonomi- og rejseafregningssystemer på markedet enten dagligt, ugentligt eller månedligt. Og hvis I har afdelinger på tværs af Norden, kan I få fordel af vores fælles nordiske platform, som gør det muligt nemt at hente data for alle de nordiske lande.
 • Rejseløsning

  Rejseløsning

  Hvis I har meget rejseaktivitet, har vi en særlig Rejsekonto, der gør administration af rejser nemmere. I får fuldt overblik over virksomhedens totale rejseforbrug. Alternativt kan I vælge en mulighed, hvor medarbejderne kan tilføje et fysisk eller virtuelt kort i reservationssystemet hos jeres rejsebureau, hvilket gør fremtidige bestillinger nemme, og I får et godt overblik over den enkelte medarbejders samlede forbrug.
 • Rapportering - Corporate Expense Manager

  Rapportering - Corporate Expense Manager

  Hvis virksomheden har mange kortbrugere, kan det være svært at bevare overblikket og sikre, at udgifterne finder sted i overensstemmelse med de interne regler. Det kan vi hjælpe med.

  Vi kan blandt andet gøre det nemt at identificere udgifter, der ikke overholder de interne retningslinjer. Det er også muligt at opsætte automatiske advarsler for at kontrollere, at rejsepolitikkerne overholdes (f.eks. udgifter pr. betalingsmodtager eller pr. dag). Og I kan få mulighed for at forhandle bedre priser fra jeres leverandører ved nemt at kunne analysere virksomhedens samlede udgifter til enkelte leverandører.

  Læs mere om Corporate Expense Manager her.

  Har du allerede fået Corporate Expense Manager, kan du finde vejledningen her.

 • Globalt brug

  Globalt brug

  Vi tilbyder betalingskort, der kan bruges over hele verden. Og kortene fra MasterCard kan vælges med forsikring, der beskytter jeres medarbejdere og deres ejendele, når de rejser. Derudover kan I med Priority Pass gøre ventetiden mere komfortabel for medarbejderne, da det giver adgang til mere end 900 lounges i lufthavne over hele verden.

Andre har også set