Erhvervsejendomme

Få finansiering, der passer til din forretning


Forretning eller kontor? Landbrug eller boligudlejning? Rigtig mange af vores kunder ejer fast ejendom til brug for deres virksomhed eller som investeringsejendom. Derfor har vi i samarbejde med Realkredit Danmark udviklet specialiserede produkter og rådgivning, som kan skabe mest mulig værdi for dig som kunde.

Alt efter hvilken type virksomhed du driver, kan det at eje ejendom være en helt central del af kerneforretningen, en ubekvem nødvendighed eller en sekundær indtjeningskilde. Under alle omstændigheder er det et område, som kan have stor indflydelse på virksomhedens økonomi. Derfor bør du få god rådgivning, så du sikrer, at også den del af din forretning er optimeret og sat op til bedst muligt at understøtte virksomheden i at nå sine mål.

Det kan vi tilbyde dig ved at kombinere vores viden om din virksomhed med specialistrådgivning inden for erhvervsejendomme.

FlexLife®

– et realkreditlån med unik fleksibilitet

FlexLife® er et realkreditlån fra Realkredit Danmark med variabel rente til jer, der gerne vil udnytte den likviditet, der ligger i murstenene. Her får I et fleksibelt lån, I kan forme som I vil – inden for de aftalte rammer – og med mulighed for lang afdragsfrihed, så I kan frigøre likviditet til den daglige drift, nye investeringer eller til forbedringer af ejendommen.

Læs mere

Finansieringsformer

Finansiering er helt centralt, når man taler erhvervsejendomme. Ligesom for private ejendomme gælder det, at en del af finansieringen til en erhvervsejendom kan fås gennem et realkreditlån. Lånets løbetid og hvor stor en andel af den samlede værdi, der kan fås gennem realkreditlån, afhænger blandt andet af, hvilken type ejendom det drejer sig om. Du kan optage realkreditlån til brug for køb af ejendom, nybyggeri, ombygning eller modernisering eller for at frigive friværdi i eksisterende ejendom.

I tabellen længere nede på siden kan du se en oversigt over lånegrænser og løbetider for realkreditlån fordelt på forskellige ejendomstyper. Du kan også læse mere på Realkredit Danmarks hjemmeside.

Et alternativ til at eje kan være at lease erhvervsejendom. Det giver likviditetsmæssige fordele, idet du ikke binder dine penge i ejendom, men kan bruge dem til at udvikle din forretning. Samtidig kan det minimere din risiko og give større vished for de fremtidige udgifter. Klik her for at læse mere om leasing.

 

Få hjælp til administration af udlejningsejendomme


Vi ved, at det kan være tidskrævende at administrere udlejningsejendomme. Så hvorfor ikke lade Propers digitale ejendomsadministration tager sig af alt fra lejeforhold og lejemål, til automatiseret kommunikation til lejerne om deres betalinger. Som kunde hos Danske Bank får du endda oprettelsen til 0 kroner.

Læs mere på https://helloproper.com/dbrd

Proper er uafhængig af Danske Bank og Danske Bank er uden ansvar for virksomhedens services, som udbydes på Propers eget ansvar. Når du bruger linket, forlader du Danske banks hjemmeside og føres til Propers hjemmeside med virksomhedens egne vilkår og betingelser for din brug af for virksomhedens services, herunder for behandling af personoplysninger, som du kan se der.
 

Muligheder for realkreditlån i forskellige ejendomstyper

 Ejendomstype Lånegrænse Løbetid
 Kontor og forretning60 pct. 20 år
 Industriejendomme60 pct.20 år
 Ejendomme til sociale, kulturelle eller undervisningsformål60 pct. 20 år
 Landbrug60 pct. 30 år 
 Boligudlejning80 pct. 30 år 
 Andelsboligforeninger80 pct. 30 år 
 Almene boliger80 pct. 30 år 

Brug for rådgivning?


Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med erhvervsejendomme, så kontakt os på 45 14 00 00 eller erhvervdirekte@danskebank.dk – eller book et møde med os

Book møde

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.