Revisorportal

View this form in English

Du kan nemt bestille og modtage revisorforespørgsler digitalt. På den måde kan du hurtigt få, hvad du har brug for, og du slipper for fysiske dokumenter.

Revisorportalen er en nem måde at bestille og modtage dine revisorforespørgsler på. Det er en sikker men samtidig simpel og brugervenlig løsning, der giver dig mulighed for at se alle dine revisorforespørgsler i ét samlet overblik. Ved hjælp af få klik kan du downloade de dokumenter, du har brug for, når det passer dig.

Sådan får du adgang til Revisorportalen

Det er nemt at få adgang til Revisorportalen. Klik på ”Se revisorforespørgsler” nedenfor, og log på med dit personlige NemID med det samme. Så kan du se de revisorforespørgsler, du har bestilt digitalt. 

Bestil revisorforespørgsler digitalt

Du kan også bestille revisorforespørgsler digitalt, så du ikke behøver at kontakte os, hver gang du har brug for dem. Du kan bestille revisorforespørgsler digitalt på to måder:

  • Via vores netbank District. Som revisor skal du blot have den nødvendige rettighed fra den kunde, du vil bestille en revisorforespørgsel for. Du behøver ikke en fuldmagt fra kunden.
  • Ved at klikke på ”Bestil revisorforespørgsler” herunder og bestille revisorforespørgslerne med det samme. Her kan du uploade fuldmagter og andre dokumenter via en sikker kanal. Du får revisorforespørgslerne leveret digitalt på Revisorportalen.

Se revisorforespørgsler  Bestil revisorforespørgsler