Har din virksomhed overskydende likviditet stående på kontoen? Så kan du i stedet placere pengene på en opsparingskonto med en højere rente.

Har du mere end 40.000 kr. stående?

Har du et beløb på mellem 40.000 kr. og 2.000.000 kr. stående, kan du oprette opsparingskontoen Danske Netopsparing Erhverv og få en højere rente af dine penge.

Danske Netopsparing Erhverv

  • Attraktiv indlånsrente og ingen binding
  • Indsæt mindst 40.000 kr. og op til 2.000.000 kr.
  • Én konto pr. virksomhed

For at få rente af beløbet skal du indsætte mindst 40.000 kr. på kontoen. Indestående på kontoen forrentes ikke de måneder, hvor du hæver penge på kontoen. Din virksomhed skal have mindst én anden konto og netbank eller District hos os for at oprette Danske Netopsparing Erhverv.

Kontakt os – eller bestil kontoen direkte i District

Vil du have Danske Netopsparing Erhverv, er du velkommen til at kontakte os på 45 14 00 00 eller opsparing@danskebank.dk.

Hvis du er District-bruger, kan du også nemt bestille kontoen i Marketplace i District.

Log på District og bestil

Ikke erhvervskunde i Danske Bank? Bliv kunde her


Aftalekonti til beløb på mindst 1.000.000 kr.

Hvis du har overskudslikviditet på mindst 1.000.000 kr. og kan binde pengene i mindst en måned ad gangen, kan du i stedet vælge en aftalekonto og få endnu mere i rente.

På en aftalekonto får du en fast, aftalt rente mod at binde pengene i en aftalt periode på mellem 1 måned og 1 år. Din virksomhed skal have mindst én anden konto i Danske Bank for at få en aftalekonto.

Kontakt os for at høre mere om aftalekonto

Vil du have en aftalekonto, er du velkommen til at kontakte os på 45 14 00 00 eller opsparing@danskebank.dk.