Valuta

Her har vi samlet alt om valuta, så du nemt kan finde det, du har brug for at vide.

Du kan omregne en valuta til en anden, se aktuelle og historiske kurser, få oplyst valutamarginaler og se, hvordan du nemt kan købe valuta, når du for eksempel skal på forretningsrejse.

ValutaomregnerAktuelle kurserHistoriske kurserKøb af valutaValutamarginaler

Valutaomregner

Omregn et beløb fra en valuta til en anden, for eksempel danske kroner til euro eller euro til US dollar. Du får vist den kurs, der er WMR (Reuters) middelkurs.

Vælg valuta
Intet resultat fundet
Vælg valuta
Intet resultat fundet

Kursliste


De viste kurser er Danske Banks senest offentliggjorte - baseret på WMR (Reuters). Kurserne er vejledende. Omregning fra udenlandsk valuta til danske kroner sker til en gennemsnitskurs beregnet ud fra Mastercard/Visa kurser for alle den pågældende dags transaktioner i samme valuta, samt Danske Banks valutakurstillæg. Se Mastercard/Visa kurser på www.nets.eu/valutakurser. Læs mere her

Månedsoversigter – valutakurser

Køb af valuta

Du kan nemt købe valuta hos os, og vi køber gerne din valuta tilbage, hvis du har penge til overs, når du vender hjem fra din rejse.

Du kan bestille valuta på forhånd via netbanken eller  District, og du er selvfølgelig også velkommen til at bestille ved at skrive eller ringe til os eller henvende dig i en af vores afdelinger med kassebetjening.

Hvor kan du hente din valuta?
Du kan hente din valuta i en af vores afdelinger, du skal blot fortælle os, hvor du ønsker at hente valutaen, når du bestiller. Vi har også en afdeling i Københavns Lufthavn.

Må en anden person hente valutaen?
Din valuta kan hentes af en anden person, hvis personen har fuldmagt til at bruge din konto.

Hæv valuta direkte i vores automater
Du kan hæve euro nemt og hurtigt i udvalgte automater i hele landet. I enkelte automater kan du desuden hæve amerikanske dollars og britiske pund. 

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.