Står din virksomhed foran et strategisk valg?

Uanset hvilken situation, din virksomhed står i, hjælper vi jer med at finde den løsning, der er bedst egnet til at nå jeres strategiske mål. I får et solidt beslutningsgrundlag, baseret på en grundig analyse, og finansielle løsninger, der er med til at gøre jeres valg til virkelighed.

I får med andre ord en erfaren rådgiver, der forstår virksomhedens forretningsmodel, situation og behov. En professionel sparringspartner, som giver jer modspil og agerer proaktivt med forslag, der kan bringe jeres nærmere jeres mål. Og som trækker på solid brancheindsigt og erfaring fra en lang række lignende situationer.

Selv om vores spidskompetence er strategisk finansiel rådgivning, får du altid strategisk sparring ud fra et bredt perspektiv på din virksomhed. Du får også en betroet sparringspartner, som du kan vende stort og småt med, og hvis viden, erfaring og store netværk du kan trække på – fx til at mødes med virksomheder med tilsvarende udfordringer eller få indsigt i kultur og regler på fremmede markeder.

Find inspiration og guides

til strategisk afgørende situationer for din virksomhed

Få mere at vide om:

International ekspansion
International handel
Ejerskifte
Fusioner og opkøb

Få hjælp til forretningsplanen

Uanset hvilke strategiske valg din virksomhed skal træffe, anbefaler vi altid at starte med en forretningsplan. Planen vil skabe et solidt beslutningsgrundlag for jer og støtte virksomheden med at gøre målene til virkelighed. Vi hjælper jer med at lave en solid forretningsplan – opstart, opbygning og indhold – og med stærke input til jeres analyse, herunder brancheviden og simuleringer.

Få råd til den gode forretningsplan

Udnyt vores store brancheviden

Hvordan er udviklingen i din branche? Hvad driver den? Og hvordan ser strukturen, værdikæden og konkurrenterne egentlig ud? Få del i vores viden og erfaring, som vi blandt andet har omsat i dialogværktøjet Industry Insights.

Simulér konsekvenserne af jeres beslutninger

Få vores hjælp til at se ind i fremtiden og simulere konsekvenserne af din virksomheds strategi, herunder risici og muligheder. Det er også muligt at stressteste forskellige scenarier.

Læs mere her

Har din virksomhed brug for strategisk sparring?


Kontakt din sædvanlige rådgiver eller ring til os på telefon 45 14 00 00.

Træk på vores specialister

Alt efter jeres behov, inddrager vi specialister fra hele Danske Bank-koncernen inden for fx analyse, cash management, internationalisering eller virksomhedsopkøb, så vi sikrer, at du får en sammenhængende rådgivning. Og hvis vi ikke selv lige har svaret, skaber vi kontakt til specialister gennem vores store netværk.

Du kan blandt andet få hjælp til:

  • Analyse (corporate analytics)
  • Cash management, herunder likviditetsstyring
  • Transaktioner i forskellige valutaer til hele verden
  • Udenlandske konti
  • Risikoafdækning
  • Strategisk rådgivning ved køb og salg af virksomheder
  • Pension og forsikring
  • Leasing
  • Trade finance
  • Ejendomsfinancering

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.