AltaPay: Én indgang til alle betalinger

Tilbyder din virksomhed flere betalingsmetoder? Og er det komplekst at håndtere betalinger på tværs af fysiske butikker, nethandel og mobilkanaler?

Med AltaPay får du én indgang til alle betalinger på tværs af løsninger og landegrænser. Det gør det nemmere for både dig og dine kunder.

Tal med os om AltaPay

Saml dine betalinger med AltaPay

Overblik på en samlet platform

AltaPay samler dine betalinger på én omnichannel-platform, både betalinger fra fysiske butikker, nethandel og mobilkanaler.

Mindre manuel behandling

Du får automatiseret online-afstemning og standardrapportering, så du kan minimere det daglige arbejde med betalinger.

Fleksibel platform tilpasset din virksomhed

AltaPay kan skræddersyes til din virksomheds behov. Og du kan tilføje flere butikker, terminaler og betalingsmetoder, når virksomheden vokser. 

Hvad er AltaPay?

Med AltaPay kan du samle din virksomheds betalingsmetoder i én platform og nemt håndtere alle de betalinger, din virksomhed får fra jeres kunder. Overordnet set tilbyder AltaPay tre løsninger, som du kan vælge enkeltvis eller i kombination afhængig af din virksomheds behov:

  • Nethandel
  • Betalingsterminaler
  • Kortindløsning

Danske Bank har indgået et partnerskab med AltaPay, som er en international virksomhed, der tilbyder betalingsløsninger over hele verden og én indgang til betalinger på tværs af løsninger og landegrænser.

Tal med os om AltaPay

Hvorfor vælge AltaPay?

Med AltaPay får du blandt andet:

  • En omnichannel-platform, der dækker forskellige betalingsmetoder. Det samler betalingerne for virksomheden, og dine kunder kan vælge den metode, de foretrækker.
  • Én indgang til både integration og support af de forskellige betalingsmetoder.
  • Automatisk online-afstemning og standardrapportering, som reducerer arbejdet med manuel behandling.
  • Indsigt i kundernes købsmønstre, så din virksomhed kan tilbyde værdiskabende produkter og services og give kunderne en god oplevelse.
  • Fleksibilitet. AltaPay kan nemt udvides til at omfatte flere butikker, terminaler og muligheder, når virksomheden vokser eller indtager nye markeder.
  • En tilpasset betalingsoplevelse, som visuelt understøtter jeres brand over for kunderne.

Dansk virksomhed optimerer europæisk betalingsløsning med AltaPay

Nemmere processer, større fleksibilitet og bedre adgang til data. Det er nogle af de fordele, Carl Hansen & Søn har fået ved at benytte AltaPay på tværs af deres europæiske markeder.

Læs mere her

Spørgsmål og svar om AltaPay

 

Tjenesterne udbydes af AltaPay A/S, og Danske Bank A/S er ikke ansvarlig for tjenesterne. Danske Bank A/S modtager provision i forbindelse med partnerskabet.

 

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.