Risikostyring

Risikostyring kan give dig kontrol i en uvis verden

Konkurs hos en leverandør eller kunde eller udsving i renter og valutakurser. Der er mange ting, du ikke kan styre, som har potentiale til at påvirke din virksomheds økonomi. Vi har en række forskellige løsninger, der gør, at vi kan hjælpe dig med at håndtere de risici og gøre din virksomheds økonomi mere forudsigelig.

 

Brug for hjælp til risikostyring?

Hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med risikostyring. Kontakt os på erhvervdirekte@danskebank.dk eller 70 133 000 – eller book et møde med os. Du kan også læse mere om de forskellige løsninger nedenfor.

Book møde

Risikostyring

 • Bankgarantier

  En bankgaranti kan være et godt værktøj for din virksomhed, hvis I har brug for at minimere risikoen, når I laver aftaler. Når din virksomhed laver en kontrakt med en kunde, leverandør eller udlejer, kan en bankgaranti således være en del af aftalen. Formålet med garantien er at beskytte en af parterne - eller begge - mod tab. Læs mere om bankgarantier.
 • Rentesikring

  Vi kan hjælpe med at kortlægge den samlede porteføljerisiko på din gæld og give konkrete forslag til låntagning, låneomlægning og risikostyring. Læs mere om rentesikring.
 • Valutasikring

  Hvis du handler med udlandet, vil der ofte være en valutarisiko. Den kan vi hjælpe dig med at håndtere. Læs mere om valutasikring.
 • International handel

  Der er en række risici, når du handler på tværs af landegrænser. Vi har specialiserede løsninger, der kan hjælpe dig med at håndtere de risici. Læs mere om, hvad vi kan hjælpe med inden for international handel.

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.