Landbrug

Specialiserede rådgivere og løsninger kan hjælpe dig til at lykkes

At drive landbrug er ikke som ethvert andet erhverv. Derfor har vi landbrugsrådgivere med erfaring inden for landbrug, enten som ejere af egne landbrug eller som uddannede eller interesserede i erhvervet. Kombineret med vores finansielle ekspertise giver det os ballast til at kunne rådgive vores kunder bedst muligt.

Ud over de specialiserede rådgivere har vi en række skræddersyede løsninger til landbruget – som eksempelvis landbrugsleasing, som du kan læse mere om længere nede på siden. Til sammen betyder det, at vi har de nødvendige kompetencer og løsninger til at hjælpe dig som landmand med at nå dine mål.

Få hjælp af vores specialiserede landbrugsrådgivere

Vores landbrugsrådgivere kan findes i vores landbrugscentre fordelt over hele landet – når ikke de er på besøg hos vores kunder på deres bedrifter.
Se kontaktinfo

Finansiering
Et realkreditlån er en af de basale løsninger, som de fleste landmænd har glæde af. Det kan vores specialiserede rådgivere i Realkredit Danmark hjælpe med.

Et anden populær og attraktiv løsning er landbrugsleasing. Det giver mulighed for hele tiden at have adgang til de nyeste maskiner, mens man kan kende sine omkostninger - og uden at man belaster likviditeten. Du kan læse mere om landbrugsleasing længere nede på siden.

Hele vejen rundt om din bedrift

 • Opstart

  Med Danske Banks specialiserede rådgivning og finansiering i ryggen bliver det nemmere at realisere dine visioner og fremtidsplaner.

  Når vi vurderer dit projekt, sker det på et så bredt grundlag som muligt. Vores rådgivning om finansiering bygger på de etablerings- og driftsbudgetter, du opstiller sammen med din landøkonomiske rådgiver. Vi lægger også vægt på din uddannelse, dine praktiske erfaringer og dine personlige egenskaber.
 • Daglig drift

  Driftskreditten er rygraden i finansieringen af den daglige drift, vedligeholdelse, indkøb af foderstoffer med mere. Sammen med dig og din økonomi-/regnskabskonsulent lægger vi et likviditetsbudget og vurderer kreditbehovet. Vi har naturligvis indsigt i de produktionsomkostninger, der er forbundet med svinehold, kvæghold, planteavl osv. Læs mere om finansiering.

  Vores rådgivning handler dog ikke kun om likviditetsbudgetter og kredit. Måske kan du frigøre likviditet ved at omlægge lån eller ved at lease driftsmidler i stedet for at eje dem? Måske kan du spare tid og penge og få den daglige drift til at glide lidt nemmere med Danske Banks konti, kort og avancerede, men brugervenlige online-services?
 • Udvidelse

  Har du planer om at udvide, bygge nyt eller investere i nyt driftsudstyr, tilbyder vi fleksible løsninger, der kan gøre det lettere at komme fra skitse til virkelighed. Vi tilbyder bl.a. anlægsfinansiering, byggelån og realkreditlån, der er tilpasset dine fremtidsplaner for bedriften. Læs mere om finansiering.

  Er du på vej til at investere i nye maskiner, så overvej leasing. Med leasing binder du ikke likviditet, samtidig med at du opnår større drifts- og budgetsikkerhed. Du kan endda opnå en likviditetsforøgelse ved at sælge det brugte materiel. Du kan læse mere om landbrugsleasing længere nede på siden.
 • Generationsskifte

  Et succesfuldt generationsskifte kræver grundig planlægning og et tæt samarbejde med din bank, advokat, revisor og landøkonomiske konsulent. Vi har mange års erfaring med rådgivning om pensionsordninger som en del af generationsskifte. Læs mere i vores guide til ejerskifte.

  Pensionsopsparing er en vigtig del af generationsskiftet
  En del landmænd regner med, at opsparingen i bedriften og fortjenesten fra salget alene kan udgøre pensionsopsparingen. Det kan være risikabelt, f.eks. hvis bedriften ikke kan sælges til den forventede pris. Derfor bør en væsentlig del af planlægningen handle om pensionsopsparing.

  En pensionsopsparing gør dig også mindre sårbar over for fremtidige udsving i bedriftens salgsværdi og sikrer din økonomi både nu og i fremtiden. Læs mere om firmapension.
 • Din privatøkonomi

  Bedriftens og den private økonomi hænger naturligvis sammen. Derfor sørger vi også for, at der bliver tilknyttet en privatrådgiver til at sikre en sammenhæng mellem bedriftens og din og familiens daglige økonomi, boligfinansiering, opsparing, investering og pension. På den måde kan du lettere få budgetterne til at arbejde så godt sammen, at der bliver mere overskud i hverdagen - nu og i fremtiden.

  Er du medlem af LandboUngdom, tilbyder vi attraktive vilkår.

Overskydende likviditet?

Hvis din virksomhed har overskudslikviditet, kan det være en god idé at investere på de finansielle markeder. Kontakt os på erhverv@danskebank.dk eller 70 133 000, hvis du vil høre mere om dine muligheder inden for investering.

Find dit landbrugscenter

 • Nordjylland

  Landbrugscenter Nordjylland
  Prinsensgade 11
  9000 Aalborg
  Tlf.: 45 12 03 50
  Fax: 45 12 03 51
  Mail: Landbrugscenter Nordjylland
 • Øst-/Midtjylland

  Landbrugscenter Øst-/Midtjylland
  Jægergårdsgade 101 B, st.
  8000 Aarhus C
  Tlf.: 45 12 25 70
  Fax: 45 12 25 71
  Mail: Landbrugscenter Østjylland
 • Sydjylland

  Landbrugscenter Sydjylland
  Kolding Åpark 8h
  6000 Kolding
  Tlf.: 45 12 02 40
  Fax: 45 12 02 41
  Mail: Landbrugscenter Sydjylland
 • Fyn

  Landbrugscenter Fyn
  Albani Torv 2-3
  5000 Odense C
  Tlf.: 45 12 43 60
  Fax: 45 12 43 61
  Mail: Landbrugscenter Fyn
 • Sjælland

  Landbrugscenter Sjælland
  Torvet 6, 1.
  4100 Ringsted
  Tlf.: 45 12 57 90
  Fax: 45 12 57 91
  Mail: Landbrugscenter Sjælland

Leasing er attraktivt for landmænd

Andre har også set