District

En ny finansiel platform for virksomheder

 

District er vores nye finansielle platform til virksomheder i alle størrelser. Med District bliver det nemt at klare de daglige bankforretninger, og du får et overblik, der gør dig i stand til at træffe endnu bedre beslutninger.

District afløser vores tidligere netbankløsning, Business Online, så du får en platform, der er nemmere at bruge og er klar til fremtidens muligheder.

A89D18367DD50674

 

District er klar til fremtiden

 

District er udviklet til at kunne følge med en verden, der konstant ændrer sig. En verden, der hele tiden byder på nye udfordringer, skiftende krav og risici og en øget risiko for svindel. 

Med District får du en netbankløsning, der er klar til fremtidens behov. Platformen er bygget til at samle dine finansielle data og leve op til dine skiftende behov. Du får et bedre finansielt overblik, og du kan løbende tilpasse platformen, så den passer til dine behov.

District vil løbende blive udvidet med nye funktioner og services. Og platformen er bygget til at rumme løsninger fra andre finansielle udbydere i fremtiden, så du kan få et samlet overblik over dine finansielle data ét sted.

Tag et smugkig på District

I videoen nedenfor kan du se, hvor nemt det er at bruge District og få det overblik, der passer til lige præcis dine behov.

9F8B0FD27DD50674

Vil du vide mere om District?

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål – ring til os på 70 114 115.