District

Få det fulde overblik over din virksomheds økonomi

Med District får du en finansiel platform til din virksomhed – en platform, du kan tilpasse, når din virksomhed vokser eller tager en ny retning.

District er mere end en netbank. Du får én indgang til din virksomheds konti, transaktioner og likviditet, og du kan hurtigt klare de daglige betalinger og bankforretninger.

Samtidig gør District det nemt for dig at få det fulde overblik over økonomien, også på tværs af grænser, så du kan være på forkant med muligheder og risici. På den måde kan du træffe endnu bedre finansielle beslutninger og udvikle din forretning.

Er du interesseret i District?

Hvis du vil vide mere om District, og hvordan du kan få glæde af platformen, så book et møde med en af vores rådgivere eller ring til os på 45 14 00 00:

Book møde

 

Byg din egen version af District

District består af en basisløsning og et stort udvalg af ekstra moduler. Med basisløsningen får du alt det, du skal bruge til den daglige økonomi. Og så kan du vælge ekstra moduler efter behov, så du får en løsning, der passer præcis til din virksomhed. Det kan for eksempel være moduler, der hjælper dig med at forudsige likviditeten, håndtere risikoen ved international handel eller styre jeres firmakort.

Det er dig, der bestemmer, hvordan din version af District skal se ud – og du kan bygge på med nye funktioner, når du får brug for det. På den måde kan District altid følge med, når din virksomhed vokser og udvikler sig. Og det er uanset, om I er 5 eller 5.000 medarbejdere og uanset, hvor komplekse jeres behov er.

Klik nedenfor for at se, hvad basisløsningen indeholder, og hvordan du kan udvide District med ekstra moduler.

Nem adgang til det, du bruger mest

Det første du ser, når du logger på District, er en forside med et dashboard. Dashboardet giver dig et samlet overblik over økonomien via widgets - det vil sige indhold, der giver dig hurtig adgang til konti, betalinger og hvad du ellers skal bruge i det daglige arbejde.

Du bestemmer selv, hvad dit dashboard skal indeholde, og hvordan det skal se ud. Du kan flytte rundt på dine widgets, tilføje flere widgets og gøre dem større eller mindre. Og så kan du justere indholdet i dem, så du får de informationer, du har brug for.

Konti i flere banker? Se alle virksomhedens konti i District

Bruger din virksomhed flere banker, kan det være tidskrævende at få overblik over konti og betalinger. I District kan du få adgang til alle virksomhedens konti på tværs af banker i ét samlet overblik. Læs mere om flere konti i andre banker. 


Klar til fremtiden

District kan vokse med din virksomhed, når dine behov ændrer sig. Hvis du for eksempel skal skalere, ansætte medarbejdere eller gå internationalt, kan du udvide District, så platformen passer til din nye situation.

District er det første skridt mod en platform, der samler dine finansielle data. Og District er bygget til at rumme løsninger fra andre udbydere i fremtiden, så du med tiden kan få overblik over dine finansielle data ét sted.

Øg sikkerheden med District

District giver dig forskellige muligheder for at øge IT-sikkerheden og beskytte din virksomhed mod svindel. Du kan for eksempel selv styre, hvad de forskellige brugere har adgang til, og hvem der kan godkende betalinger. Nedenfor kan du få mere at vide om mulighederne.

Andre har også set