District

En ny finansiel platform for virksomheder

 

District er vores nye finansielle platform til virksomheder i alle størrelser. Med District bliver det nemt at klare de daglige bankforretninger, og du får et overblik, der gør dig i stand til at træffe endnu bedre beslutninger.

District afløser vores tidligere netbankløsning, Business Online, så du får en platform, der er nemmere at bruge og er klar til fremtidens muligheder.

A89D18367DD50674

 

Klar til fremtiden

District er bygget til at vokse med din virksomhed og opfylde dine behov, efterhånden som de ændrer sig. Hvis du for eksempel skal skalere, ansætte medarbejdere eller gå internationalt, kan du udvide District, så du nemt kan bevare overblikket og håndtere risici og administration.

 

Med District har vi taget de første skridt mod en finansiel platform, der er bygget til at samle dine finansielle data ét sted. Vi vil løbende føje nye funktioner og services til District. Og platformen er designet til at rumme løsninger fra andre finansielle udbydere i fremtiden, så du kan få et samlet overblik over dine finansielle data ét sted.


Tag et smugkig på District

I videoen nedenfor kan du se, hvor nemt det er at bruge District og få det overblik, der passer til lige præcis dine behov.

9F8B0FD27DD50674

Vil du vide mere om District?

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål – ring til os på 70 114 115.