Én bank på tværs af grænser

Ønsker din virksomhed at ekspandere uden for jeres hjemmemarked? Vi kan hjælpe jer med alt fra effektiv cash management til strategisk finansiel rådgivning.


Danske Bank hjælper nordiske virksomheder med at ekspandere til eller i andre nordiske lande og i resten af verden. Samtidig hjælper vi også internationale koncerner med nordiske forretningsinteresser.

Én bank på tværs af grænser
Måske har I brug for en enkel og effektiv digital cash management-løsning, som fungerer på tværs af landegrænser, så I kun behøver én bank? Måske I vil trække på vores erfaring og vores store netværk af advokater, revisorer, interesseorganisationer, myndigheder og nogle af vores internationale kunder, så jeres internationaliseringsproces bliver så smidig som mulig? Måske I har brug for strategisk finansiel rådgivning, der sikrer, at I når jeres mål på effektiv og fremtidssikret måde?

Book møde

Typiske udfordringer ved internationalisering

Forskellige valutaer, sprog og kulturer
Forskellige regler og lovgivning
Manglende indsigt i clearing og betalingsformer
Mange lokale formater og særløsninger
Manglende overblik over kontaktpersoner

Læs mere

Løsninger, der hjælper dig til international succes

Book møde

Om Danske Bank internationalt

Danske Bank har kontorer i 13 lande, herunder Kina og USA, og et netværk på flere end 1.600 korrespondent-banker i 170+ lande. Vi er en nordisk universalbank med broer ud i verden, og vi hjælper store som små nordiske virksomheder med at handle med, etablere sig og ekspandere deres forretning internationalt. Samtidig hjælper vi en række helt store multinationale selskaber med at opfylde deres nordiske ambitioner.

Andre har set:


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.