Kom videre med vores indsigt og viden om ESG 

 

Øgede krav og forventninger fra leverandører, lovgivere, kunder og medarbejdere gør, at det strategiske arbejde med bæredygtighed er vigtigere end nogensinde.

Vores specialister og erhvervsrådgivere kan hjælpe jer bedre på vej ved at give jer indsigt i udviklingen inden for ESG-aspekterne, så I har et stærkt afsæt til at kunne træffe de rigtige strategiske valg og derved minimere ricisi og gribe nye muligheder.


Få del i vores viden

Sådan kan vi hjælpe jer 

Finansiering

Uanset hvilke tiltag, du står over for i forhold til grøn omstilling, kan du tale med os. Sammen finder vi den finansieringsløsning, der passer bedst til din virksomhed. 

Videndeling

Vi deler vores viden om udviklingen inden for miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige forhold (ESG) og hvordan vi forventer, disse forhold kan påvirke markedet. 

Inspiration

Vi kan give dig konkret inspiration, med udgangspunkt i,  hvordan andre virksomheder i jeres branche har valgt at gribe bæredygtige muligheder og udfordringer an.

Vi sætter fokus på at styrke dialogen

Nyt træningsforløb skal styrke 335 rådgiveres viden om ESG og sikre at vi endnu bedre kan støtte dig som erhvervskunde i den bæredygtige omstilling.

Læs mere Få del i vores viden 

Ønsker I et bedre overblik over udviklingen inden for ESG? Kontakt jeres erhvervsrådgiver, ring til os på 45 14 00 00 eller udfyld kontaktformularen, så tager vi kontakt til jer hurtigst muligt.

Kontakt mig


Kom godt i gang med ESG-data

Mangler du hjælp til at arbejde strategisk med din virksomheds ESG-data? 

Så kan ESG-Profilen være et godt sted at starte. 

ESG-Profilen er et digitalt værktøj, som på en enkel og overskuelig måde hjælper din virksomhed med at skabe overblik og prioritere jeres arbejde med ESG:

  • Få overblik over det, I allerede gør
  • Få overblik over ESG-krav fra jeres stakeholdere
  • Prioritere jeres vigtigste indsatsområder 
  • Etablere en baseline for jeres ESG-nøgletal og følg jeres performance

ESG-Profilen er udviklet af Lederne i partnerskaber med Danske Bank og Deloitte ud fra en fælles ambition om at hjælpe små og mellemstore virksomheder i gang med en bæredygtig omstilling. Værktøjet er gratis at bruge, og det er ikke betinget af et tilhørsforhold til Lederne, Danske Bank eller Deloitte. 

Læs mere om ESG-Profilen

Andre har også set:


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.

Indholdet hentes