Velkommen til Finanscenter Aalborg

Når du vælger Danske Bank, får du adgang til et bredt netværk af specialiserede erhvervsrådgivere og markedsledende digitale værktøjer. Du får en finansiel sparringspartner, der kan hjælpe dig med at både planlægge og realisere virksomhedens målsætninger langt ud over Danmarks grænser.  

Men du bliver også kunde i en lokal erhvervsbank, der kender forudsætningerne for at drive forretning i Aalborg og Nordjylland til fingerspidserne.  Uanset hvor internationale din virksomheds ambitioner er, har du brug for en bank, der forstår din virksomheds fundament, jeres specifikke behov og som altid er tilgængelig og engageret i virksomheden.  


Tæt på din virksomhed

I Finanscenter Aalborg tager vi os tiden til at forstå din virksomhed og jeres behov. Du får et nærværende, proaktivt team i ryggen, som både kender dit lokalområde og giver dig adgang til et nationalt og internationalt netværk.

Står din virksomhed over for at skulle importere varer, sælge produkter i udlandet eller ekspandere forretningen til nye markeder? Så har vi specialister og erfaring, der kan gøre os til en værdifuld sparringspartner i din virksomheds internationaliseringsproces.

 

 

 

 
Jesper Lehmann
Områdedirektør

En personlig erhvervsrådgiver

I samarbejde med et team af specialister giver jeres erhvervsrådgiver jer relevante perspektiver på virksomhedens økonomiske udfordringer og muligheder set i lyset af, hvilke mål I ønsker at opnå.

En proaktiv partner

Vi undersøger og udfordrer jeres eksisterende løsninger og processer med optimering for øje. I samspil med jer sætter vi rammen for de løsninger, der kan skabe værdi for jeres økonomifunktion i fremtiden.

Mere power på ESG

Vi hjælper virksomheder i alle størrelser og brancher med indsigter i udviklingen inden for ESG. Vi stiller også en række værktøjer til rådighed, som kan give jer et bedre afsæt for strategiske valg.

Tag en snak med os  

 Vi sidder klar til at hjælpe dig i Prinsensgade 11. Kontakt os på tlf. 45 14 00 00 mellem kl. 8.30-16.30

Eller bliv kontaktet, helt uforpligtende, af en af vores ervhervsrådgivere.

Kontakt mig

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.