Velkommen til Finanscenter Herning

Når du vælger Danske Bank, får du adgang til et bredt netværk af specialiserede erhvervsrådgivere og markedsledende digitale værktøjer. Du får en finansiel sparringspartner, der kan hjælpe dig med at både planlægge og realisere virksomhedens målsætninger langt ud over Danmarks grænser.  

Men du bliver også kunde i en lokal erhvervsbank, der kender forudsætningerne for at drive forretning i Herning og Midttjylland til fingerspidserne.  Uanset hvor internationale din virksomheds ambitioner er, har du brug for en bank, der forstår din virksomheds fundament, jeres specifikke behov og som altid er tilgængelig og engageret i virksomheden.  


Tæt på din virksomhed

I Herning tager vi os tiden til at forstå din virksomhed og jeres behov. Du får et nærværende, proaktivt team i ryggen, som både kender dit lokalområde og giver dig adgang til et nationalt og internationalt netværk.

 

 

 

 

 

 

 

Jesper Gadegaard, områdedirektør

En personlig erhvervsrådgiver

I samarbejde med et team af specialister giver jeres erhvervsrådgiver jer relevante perspektiver på virksomhedens økonomiske udfordringer og muligheder set i lyset af, hvilke mål I ønsker at opnå.

En proaktiv partner

Vi undersøger og udfordrer jeres eksisterende løsninger og processer med optimering for øje. I samspil med jer sætter vi rammen for de løsninger, der kan skabe værdi for jeres økonomifunktion i fremtiden.

Mere power på ESG

Din virksomhed får adgang til vores ESG-specialister, som kan hjælpe dig med at sætte muligheder over for risici, så I har nemmere ved at rammesætte arbejdet med bl.a. virksomhedens grønne omstilling.

Tag en snak med os  

 Vi sidder klar til at hjælpe dig i Dalgasgade 27. Kontakt os på tlf. 45 14 00 00 mellem kl. 8.30-16.30

Eller bliv kontaktet, helt uforpligtende, af en af vores ervhervsrådgivere.

Kontakt mig

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.

Indholdet hentes